To je to što me zanima!

Bez primljenog gola: Blažević protiv Rijeke ide po rekord...

Hajdukovom Goranu Blaževiću nedostaje točno 90 minuta utakmice s Rijekom da za jednu minutu sruši Subašićevih 549 minuta bez gola iz listopada 2009. godine
Vidi originalni članak

Povodom Međunarodnog Dana osoba s invaliditetom nogometaši Hajduka predvođeni pomoćnim trenerom Ivom Šeparovićem posjetili su splitsku tvrtku DES, koja zapošljava 120 osoba s invaliditetom.

- Odrastao sam u susjedstvu i znam za ovu tvrtku, no nikad nisam imao prigodu proći pogonima i vidjeti što rade – kazao je golman Hajduka Goran Blažević, koji je u lijepom nizu, čak 460 minuta nije primio gol u prvenstvenoj utakmici.

- To je zasluga cijele momčadi, pogotovo obrane, a ne samo mene.

Blaževiću nedostaje točno 90 minuta utakmice s Rijekom da za jednu minutu sruši Subašićevih 549 minuta bez gola iz listopada 2009. godine.

- Ne pratim rekorde, ali vjerujem da u prvoj ligi nikad nisam bio ovoliko nesavladan. Nadam se da će ovaj niz potrajati i duže od utakmice s Rijekom, recimo do kraja prvog dijela prvenstva.

Igrači Hajduka posebno su motivirani da u nedjelju uzvrate Rijeci za poraz na Kantridi.

- Svi znamo kako smo primili gol, da je prekršaj Jozinovića bio barem metar van kaznenog prostora i prirodno je da im želimo uzvratiti – kaže jedan od najboljih golmana HNL-a Blažević, a na pitanje što bi radije izabrao, netaknutu mrežu ili pobjedu nad Rijekom, spremno je odgovorio:

- Između 2:1 i 0:0 biram pobjedu. Bodovi nam trebaju, a niz će kad tad biti prekinut. Ne igra se nogomet zbog nizova.

Njegovo ime jedno je od onih koje se spominju kao potencijalno interesantno inozemnim klubovima.

- Ugovor me još dugo veže s Hajdukom, nemam ni menadžera i sve je u rukama kluba. Ako se pojavi konkretna i interesantna ponuda – sjest ćemo i porazgovarati, ali ako me sad pitate ja sam u glavi 100% golman Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • barcaporsiempre 28.11.2012.

    kakav rekord? popio golčinu jučer na 30 metara ispred mojih očiju

  • Yassa 28.11.2012.

    pa to mu neće biti problem iako rijeka dobro igra protiv hajduka u splitu, u rijeci glavni golgeter je Benko ?!

  • Viktor Budaković 28.11.2012.

    Dokazana kvaliteta.Eh da su svi igrači Hajduka takvi, gdje bi nam bio kraj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare