To je to što me zanima!

'Bez supruge sam životinja. Da je nemam, odmah bih se ubio!'

Ako se muškarac nimalo ne boji svoje žene onda ne živi život kako treba. Zbog toga sam se tri puta ženio, rekao je legendarni boksač Mike Tyson koji je u braku s Lakihom Spicer...
Vidi originalni članak

Gdje god je Mike Tyson (53), tamo je i frka. Odgrize komad uha suparniku, vrijeđa sugovornike, odleži tri godine zatvora zbog silovanja... A kada sjedne pred mikrofon, tek tada slijedi hit do hita.

Legendarni boksač već nekoliko mjeseci žestoko trenira i priprema se za svoj veliki povratak. Mnogi se nadaju da će to biti Evander Holyfield kao nastavak mrskog rivalstva, ali uostalom, Mikea to baš i ne zanima jer će ionako brojati milijune bez obzira koji boksaš stajao ispred njega.

I dalje se ne zna njegov protivnik, ali Iron Mike ne sjedi prekrštenih ruku. Trenira i priprema se za povratak u ring te tu i tamo iznese pokoju pikanteriju u javnost. Ovaj put je rekao da bi se ubio da nema suprugu. 

- Bez supruge sam okrutna životinja. Čovjek gleda drugačije na žene kako stari. Kada sam bio mlađi gledao samo kroz neko zadovoljstvo. Sada kad sam stariji cijenim ih i smatram kao bolju polovicu. Supruga me podsjeća da sam muškarac. U ovoj fazi života ona je moja učiteljica - rekao je Mike koji je od 2009. godine u braku s Lakihom Spicer s kojom ima troje djece, a vjenčani list potpisivao je još s Robin Givens i Monicom Turner.

Tyson je godinama živio burnim životom koji se sastojao od boksa, partyja, alkohola, droge pa još malo droge. To je i obilježilo kraj njegove karijere, a zbog takvog stila života je na koncu i bankrotirao. Međutim, u njegovu životu pojavila se Lakiha zbog koje se preporodio, stao na noge i opet postao milijunaš.

- Ako se muškarac nimalo ne boji svoje žene onda ne živi život kako treba. Zbog toga sam se tri puta ženio jer ne mogu da živim bez žene. Da nemam suprugu ubio bih se i to ozbiljno kažem. Ako ikad ostanem bez nje, odmah ću se ubiti. Treba mi netko koga trebam slušati. Ja sam vojnik i ne razmišljam uvijek svojom glavom. Treba netko tko će to raditi za mene jer ja znam kakav sam -  iskreno je zaključio umirovljeni prvak u teškoj kategoriji.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Trump Jong Un 04.06.2020.

    Tukaso si Robin a Evandild zakinut ko puška ?

  • swornenemy 04.06.2020.

    Sta kazes azziz ubio bih se😲

  • Belle. 04.06.2020.

    Lijepo😊, ako stvarno tako misli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare