Obavijesti

Sport

Komentari 21

'Bez supruge sam životinja. Da je nemam, odmah bih se ubio!'

'Bez supruge sam životinja. Da je nemam, odmah bih se ubio!'
1

Ako se muškarac nimalo ne boji svoje žene onda ne živi život kako treba. Zbog toga sam se tri puta ženio, rekao je legendarni boksač Mike Tyson koji je u braku s Lakihom Spicer...

VIDEO

Gdje god je Mike Tyson (53), tamo je i frka. Odgrize komad uha suparniku, vrijeđa sugovornike, odleži tri godine zatvora zbog silovanja... A kada sjedne pred mikrofon, tek tada slijedi hit do hita.

Legendarni boksač već nekoliko mjeseci žestoko trenira i priprema se za svoj veliki povratak. Mnogi se nadaju da će to biti Evander Holyfield kao nastavak mrskog rivalstva, ali uostalom, Mikea to baš i ne zanima jer će ionako brojati milijune bez obzira koji boksaš stajao ispred njega.

I dalje se ne zna njegov protivnik, ali Iron Mike ne sjedi prekrštenih ruku. Trenira i priprema se za povratak u ring te tu i tamo iznese pokoju pikanteriju u javnost. Ovaj put je rekao da bi se ubio da nema suprugu. 

- Bez supruge sam okrutna životinja. Čovjek gleda drugačije na žene kako stari. Kada sam bio mlađi gledao samo kroz neko zadovoljstvo. Sada kad sam stariji cijenim ih i smatram kao bolju polovicu. Supruga me podsjeća da sam muškarac. U ovoj fazi života ona je moja učiteljica - rekao je Mike koji je od 2009. godine u braku s Lakihom Spicer s kojom ima troje djece, a vjenčani list potpisivao je još s Robin Givens i Monicom Turner.

Exclusif - Gala de charité de l

Tyson je godinama živio burnim životom koji se sastojao od boksa, partyja, alkohola, droge pa još malo droge. To je i obilježilo kraj njegove karijere, a zbog takvog stila života je na koncu i bankrotirao. Međutim, u njegovu životu pojavila se Lakiha zbog koje se preporodio, stao na noge i opet postao milijunaš.

- Ako se muškarac nimalo ne boji svoje žene onda ne živi život kako treba. Zbog toga sam se tri puta ženio jer ne mogu da živim bez žene. Da nemam suprugu ubio bih se i to ozbiljno kažem. Ako ikad ostanem bez nje, odmah ću se ubiti. Treba mi netko koga trebam slušati. Ja sam vojnik i ne razmišljam uvijek svojom glavom. Treba netko tko će to raditi za mene jer ja znam kakav sam -  iskreno je zaključio umirovljeni prvak u teškoj kategoriji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija