To je to što me zanima!

Bezjak potpisao za Darmstadt: 'Bundesliga je ostvarenje sna'

Jako sam sretan što sam ovdje. Oduvijek mi je bila želja zaigrati u Bundesligi i godinama sam za taj cilj davao sve od sebe svaki dan, rekao je Bezjak poslije potpisa za Darmstadt
Vidi originalni članak

Još je jedan izlazni transfer potvrđen. Slovenski golgeter iz redova Rijeke Roman Bezjak (27) prešao je u njemačkog bundesligaša Darmstadta, objavio je njemački klub na svojoj službenoj stranici. Zadužio je dres s brojem 14, dok detalji transfera još nisu objavljeni.

- Roman Bezjak je godinama dokazivao da je velika opasnost pred golom i s njime naša će napad dobiti više opcija - rekao je sportski direktor Holger Fach.

Sad već bivši napadač Rijeke oduševljen je prelaskom u svoju ligu snova.

- Jako sam sretan što sam ovdje. Oduvijek mi je bila želja zaigrati u Bundesligi i godinama sam za taj cilj davao sve od sebe svaki dan. I sada ću dati sve od sebe da budem uspješan s momčadi - rekao je nakon potpisa ugovora slovenski napadač.

Bezjak je u Darmstadt stigao kao vodeći strijelac Prve HNL gdje je za Rijeku postigao sedam pogodaka u prvih sedam kola, a u redove Rijeke stigao je iz bugarskog Ludogorca i to - besplatno.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Frenkyy 29.08.2016.

    Sretno mali i hvala ti!

  • tovar.IŠ 29.08.2016.

    sretno i hvala za sve,zaslužio si da ti se snovi ostvare,besplatno došao,mi zaradili a ti zadovoljan

  • nikopolidis_71 29.08.2016.

    Sretno Bezjaku, a Rijeci bi bilo vrijeme da konacno proizvede nekog igraca umjesto da ih dovodi od svukud. Mene kao navijaca Rijeke smeta to sta u klubu nema igraca poniklih u omladinskoj skoli nego se gura nekakve nigerijce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare