To je to što me zanima!

Bibinje u Tokiju! Izbornik priča, a transparent je ukrao show

Natpisom na transparentu koji se odnekud pojavio na držačima, izvjesno, HRT-ove kamere Bibinje je dobilo svojih pet minuta. Danas, nažalost, nije donio transparent sreću, ali prilika će biti nova već protiv Mađarske
Vidi originalni članak

Igrali smo da pobijedimo, ali smo odigrali jako loše. Ne možemo sada baciti izvedbu pod tepih s mišlju da nije bitna, ali nismo igrali dobro. Jako loša energija od samog početka, jako loš odabir opcija u napadu, a razbranili smo njihovog vratara, pogađali smo ga svugdje, u bubrege, srce, samo ne u gol. Vjerojatno smo u glavama imali već odrađenu ovu utakmicu i to je ono prvo što ću iskomunicirati s igračima. Olimpijske igre sada tek počinju za nas, govorio je hrvatski izbornik Ivica Tucak nakon poraza od Španjolske (4-8), dok se iza njegovih leđa nije ukazalo - Bibinje!

TUCAK NAKON PORAZA 'Tek sada počinju Olimpijske igre. Tko živ, tko mrtav...'

Dakako, natpisom na transparentu koji se odnekud pojavio na držačima, izvjesno, HRT-ove kamere. Danas, nažalost, nije donio sreću, ali prilika će biti nova već za dva dana u četvrtfinalu protiv Mađarske.

- Mađari su nam najbitnija utakmica na Igrama. Ili te vodi u raj ili u pakao. Vjerujem da snagu i kvalitetu imamo za sraz protiv iznimno kvalitetnog protivnika. A što je bio bolji odabir u četvrtfinalu, tek će se vidjeti - poručio je Tucak.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • GeneralPraljakUskoplje 02.08.2021.

    Znam poznanike koji su ljetovali u bibinjama , kažu da je užas bilo...

  • Krušo Hagur 02.08.2021.

    Znači Španjolska iskače iz paštete u finalima svih timskih sportova, još im je samo falio vaterpolo. Na jetru mi idu.

  • nijetebriga 02.08.2021.

    Nekako se mislim, dosta je Tucka devet(9) godina, da je doslo vrijeme za novog izbornika..

Komentiraj...
Vidi sve komentare