Sport

Komentari 8

Bibinje u Tokiju! Izbornik priča, a transparent je ukrao show

Bibinje u Tokiju! Izbornik priča, a transparent je ukrao show

Natpisom na transparentu koji se odnekud pojavio na držačima, izvjesno, HRT-ove kamere Bibinje je dobilo svojih pet minuta. Danas, nažalost, nije donio transparent sreću, ali prilika će biti nova već protiv Mađarske

Igrali smo da pobijedimo, ali smo odigrali jako loše. Ne možemo sada baciti izvedbu pod tepih s mišlju da nije bitna, ali nismo igrali dobro. Jako loša energija od samog početka, jako loš odabir opcija u napadu, a razbranili smo njihovog vratara, pogađali smo ga svugdje, u bubrege, srce, samo ne u gol. Vjerojatno smo u glavama imali već odrađenu ovu utakmicu i to je ono prvo što ću iskomunicirati s igračima. Olimpijske igre sada tek počinju za nas, govorio je hrvatski izbornik Ivica Tucak nakon poraza od Španjolske (4-8), dok se iza njegovih leđa nije ukazalo - Bibinje!

Dakako, natpisom na transparentu koji se odnekud pojavio na držačima, izvjesno, HRT-ove kamere. Danas, nažalost, nije donio sreću, ali prilika će biti nova već za dva dana u četvrtfinalu protiv Mađarske.

- Mađari su nam najbitnija utakmica na Igrama. Ili te vodi u raj ili u pakao. Vjerujem da snagu i kvalitetu imamo za sraz protiv iznimno kvalitetnog protivnika. A što je bio bolji odabir u četvrtfinalu, tek će se vidjeti - poručio je Tucak.

Water Polo - Men - Group B - Spain v Croatia

Najčitaniji članci