To je to što me zanima!

Bielsa: Najteže je danas naći osmicu. Nazvao sam je 'Modrić'

Marcelo Bielsa, izbornik Urugvaja, istaknuo je kvalitete hrvatskog veznjaka i koliko je to rijetkost u nogometu. "Zna kako se braniti, ima kvalitetu napadati i razumije igru u oba smjera", rekao je
Vidi originalni članak

Izbornik urugvajske nogometne reprezentacije Marcelo Bielsa (68), kojeg zbog osebujnog načina izražavanja i vođenja momčadi zovu "Luđak", biranim je riječima govorio o kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije Luki Modriću (38).

POGLEDAJTE VIDEO: Bivši Modrićevi suigrači

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Igrač kojeg je najteže naći u nogometu je osmica. Nazvao sam je "Modrić", koji se brani kao šestica i napada kao desetka - rekao je Bielsa.

Modrić igra 12. sezonu u "kraljevskom klubu", prije pet godina proglašen je najboljim svjetskim nogometašem u izboru Fife, Uefe i France Footballa, a forma mu ne pada iako je zagazio u 39. godinu.

- Zna kako se braniti, ima kvalitetu napadati i razumije igru u oba smjera - dodao je Bielsa.

Modrić je odigrao 504 utakmice za Real, zabio 37 golova uz 79 asistencija i osvojio 23 trofeja s Madriđanima. Bielsa je, pak, nakon četiri godine u Leedsu, kojega je uveo u Premiership, u svibnju preuzeo Urugvajce s kojima je u manje od mjesec dana pobijedio i Brazil i Argentinu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare