To je to što me zanima!

Bielsa: Nismo im poklonili gol. Samo vratili onaj koji smo uzeli

Engleski nogomet je poznat po tome da se uvijek igra fer i korektno i tko sam ja da u ovoj državi u pitanje dovodim ponašanje koje se smatra vrlinom, rekao je menadžer Leedsa Marcelo Bielsa nakon susreta
Vidi originalni članak

Leeds i Aston Villa igrali su međusobno 45. kolo engleske druge lige. Obje momčadi već su osigurale doigravanje za Premier ligu, stoga utakmica nije bila od pretjeranog značaja. Leeds je bio puno bolji na terenu, a do gola je uspio stići u 72. minuti preko Klicha. No u trenutku kada je zabio, igrač Aston Ville Kodija ležao je ozlijeđen na travnjaku.

Menadžer Leedsa Marcelo Bielsa je, potom, naredio svojim igračima da puste gol.

GOSPODIN Bravo, 'luđače'! Bielsa naredio svojim igračima da puste gol...

- Dajte im gol, dajte im gol - urlao je temperamentni Argentinac, a nakon što su njegovi nogometaši to i napravili dodatno je pojasnio rijetko viđeni fair-play potez:

- Nismo poklonili gol Aston Villi, samo smo im vratili onaj koji smo uzeli. Svi su vidjeli što se dogodilo. Mi smo samo svojim potezom iskazali ono što mislimo o tome. Engleski nogomet je poznat po tome da se uvijek igra fer i korektno i tko sam ja da u ovoj državi u pitanje dovodim ponašanje koje se smatra vrlinom - rekao je Bielsa nakon utakmice.

Trener koji je u nogometnoj javnosti prepoznat kao revolucionar svojim inovativnim i, u neku ruku, pomalo čudnim metodama stekao je nadimak El Loco što u prijevodu znači 'luđak'.

Priču u Marcelu Bielsi pročitajte ovdje.

EL LOCO BRILJIRA Psovao zbog prašine, donio si krevet u ured pa stvorio - stroj

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 29.04.2019.

    Borise znaci li to u prijevodu ludjak,hahahhahahahha hvala na prijevodu hahhaha

  • čoviksjuga 29.04.2019.

    Jednom riječju bravo !

  • listovača 29.04.2019.

    Dakle,prilika je pa se i dugovi vraćaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare