To je to što me zanima!

"Bigfoot" Silva nokautirao je Overeema: Diži se, želim još!

Antonio "Bigfoot" Silva priredio je pravo iznenađenje na UFC-u 156 u Las Vegasu. Nokautirao je favoriziranog i pomalo bahatog Alistaira Overeema u trećoj rundi...
Vidi originalni članak

Prebit ću Silvu, a onda želim priliku za titulu protiv Velasqueza, pričao je Alistair Overeem uoči borbe na UFC-u 156 u Las Vegasu.

Kladionice su bile na njegovoj strani, izgledi su bili na njegovoj strani, sve je upućivalo na to da se "Bigfoot" neće dobro provesti u oktogonu.

No, Antonio "Bigfoot" Silva nije tako mislio. Šokirao je sve i razbio Alistaira Overeema u fenomenalnom meču u jutarnjim satima nedjelje. Silva je u trećoj rundi prvo uzdrmao Overeema, a onda ga dokrajčio kombinacijom udaraca. Nokaut i kraj za Overeema.

Nakon što je Alistair pao, Silva je došao do njega i likovao. Sve dok ga sudac nije maknuo. Overeem je najavljivao da će prebiti Silvu, na vaganju mu je poručio da će ga "j... uništiti". Sve što je Silva tražio bilo je poštovanje. Na kraju je "pukao".

- Što sam mu vikao kad sam ga nokautirao? Rekao sam mu: "Ajmo, diži se. Želim još. Bori se" - otkrio je Silva nakon borbe koju možete pogledati OVDJE.

Overeem se vratio u ring nakon više od godinu dana pauze i pobjede protiv Brocka Lesnara. Tad je dobio šansu za napad na titulu, ali pokazalo se da je bio dopingiran. Nadao se da će ponovno dobiti šansu za napad na titulu, no prvo je morao dobiti Silvu. Sad vjerojatno može zaboraviti na borbu protiv prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • JA SAM ISTINA 04.02.2013.

    super silva ;-)

  • WOMANIZER 03.02.2013.

    napeto!

  • damat 03.02.2013.

    /2013/02/alistair-overeem-vs-antonio-silva-fight.html?m=1

Komentiraj...
Vidi sve komentare