To je to što me zanima!

'BiH je po svemu veliki korak naprijed u odnosu na Azere...'

Naš zajednički cilj je ostvariti velike rezultate, a to za BiH znači odlazak na velika natjecanja, rekao nam je Robert Prosinečki nakon što mu je izvršni odbor saveza u BiH dao povjerenje
Vidi originalni članak

Sretan sam. Naravno da mi je jako drago što sam dobio povjerenje voditi reprezentaciju poput Bosne i Hercegovine, sljedećih dana ću otići tamo i odraditi još neke razgovore, rekao je Robert Prosinečki nakon što je u četvrtak imenovan izbornikom Bosne i Hercegovine.

Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH jednoglasno ga je potvrdio za izbornika, a protukandidat je bio Amar Osim.

NOVA EPIZODA KARIJERE Službeno: Prosinečki je postao izbornik Bosne i Hercegovine...

- Naš zajednički cilj je ostvariti velike rezultate, a to za BiH znači odlazak na velika natjecanja. Bosna i Hercegovina je prema svemu, ponajviše svojoj igračkoj kvaliteti, veliki korak naprijed u odnosu na Azerbajdžan. Vjerujem da ćemo sve napraviti na obostrano zadovoljstvo - dodao je bivši hrvatski reprezentativac.

Vedad Ibišević i Senad Lulić najavili su oproštaj od klupe "zmajeva", ali Prosinečki im nije zatvorio vrata.

- Sigurno ćemo razgovarati, trebam popričati s njima i vidjeti koji su razlozi njihova oproštaja od reprezentativnog dresa. Jesu li u pitanju neki privatni razlozi, nemaju više motiva ili ne žele igrati za BiH. U svakom slučaju, pričat ćemo, to mogu obećati. No mišljenja sam kako se BiH mora polako okrenuti budućnosti, imamo veliku bazu kvalitetnih igrača, mladih i talentiranih pojedinaca, tako da sam veliki optimist - zaključio je Prosinečki.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • cimerrr 10.01.2018.

    Najveći problem BIH je neodazivanje na poziv u reprezentaciju. Žuti ima veliki ugled i među Hrvatima i Srbima tako da vjerujem da će imati bolji odaziv u reprezentaciju što je vrlo bitno. Često zbog jedne ili dvije slabe karike izgubiš par bodova,te promašiš odlazak na veliko natjecanje. BIH obiluje talentima i trebala bi biti redovni sudionik na EP,i bar povremeno i na SPima.

  • MINISTAR_3 05.01.2018.

    A hebalo majku ,ima sad da BIH proigra

  • Samarsa 05.01.2018.

    Sretno źuti, iako u BiH reprezentaciji je isto malo zeznito stanje (a gdje nije). Nadam se da sad kad je Ep dobio širi format da plasman na Ep nebi smio biti upitan. U svakom slucaju Sretno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare