To je to što me zanima!

BiH reprezentativac Đedović savezu posudio 38.000 kuna

'Morali smo posuditi, jer nismo imali rješenja, zato što smo od države BiH, odnosno Vijeća ministara za nastup na Europskom prvenstvu u Sloveniji dobili nulu'
Vidi originalni članak

Iako je košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine već ranije završila nastup na Eurobasketu u Sloveniji, ista se našla u centru pozornosti zbog plemenite geste jednog člana momčadi.

Reprezentativac Nihad Đedović, svjestan teške financijske situacije, odlučio je posuditi iznos od 38.000 kuna (10.000 konvertibilnih maraka) Košarkaškom savezu Bosne i Hercegovine, piše agencija Anadolija.

Gestu Đedovića i probleme u Savezu uoči polaska na Eurobasket otkrio je glavni tajnik KSBiH Harun Mahmutović.

- Nije Đedović jedini od koga smo posudili novac kako bismo financirali posljednje troškove na Eurobasketu. Uzeo sam pozajmicu i od još jednog svojeg prijatelja u iznosu od 20.000 maraka (76.500 kuna). I Igor Stojanović, direktor reprezentacije od svojeg prijatelja posudio je 10.000 maraka. Morali smo posuditi, jer nismo imali rješenja, zato što smo od države Bosne i Hercegovine, odnosno Vijeća ministara za nastup na Europskom prvenstvu u Sloveniji dobili jednu čitavu nulu, da ne kažem nešto vulgarno - rekao je Mahmutović.

Reprezentacija BiH na Eurobasketu je pobijedila i hrvatskog protivnika, Litvu...

Idi na 24sata

Komentari 10

  • celavi osvetnik 19.09.2013.

    sta ce BiH je najveca rupa u drzavi i tko god je izmislio i potpiso onaj daytonski sporazum nije normalan a to su sigurno ameri izmislili a nemaju pojma o ljudima sta tamo zive i stanju, i 20 godina poslje rata situacija je kriticna i ocajna u drzavi u kojoj su svi nezadovoljni a sve zbog politike gdje se ne zna tko pije a tko placa

  • zujavac 19.09.2013.

    Nisam ćuo za Đedovića, ali čovjek je odigrao odlično na euru (17,6p; 5,2s; 4.2a; i skoro 3 ukradene po tekmi). Po meni se je bolje predstavio nego Teletović.

  • Lyoto 19.09.2013.

    da je slucajno BIH napravila neki veliki rezultat (a bili su jako blizu prolaska u 2. krug) ti isti politicari bi se prvi naslikavali po novinama s igracima..

Komentiraj...
Vidi sve komentare