To je to što me zanima!

Igrali veliki nogomet, otjerali ih u futsal, a sad su u polufinalu

Igrali su i veliki nogomet, no Marinovića je klub suspendirao, Grcić se razočarao u menadžerima, Suton je bio ‘netalentiran’. Sad igraju mali nogomet i 'rasturaju'
Vidi originalni članak

Igrao sam veliki nogomet u Zagrebu, u generaciji s bivšim dinamovcem Leom Mesarićem. Bio sam na probi u austrijskom Mattersburgu, no propalo je zbog kvarnih ljudi, raznih menadžera koji su me navlačili i obećavali svašta. To mi se gadilo, kao i većini mojih suigrača, rekao je Jakov Grcić, jedan od najboljih u našoj futsal reprezentaciji.

Sličnu sudbinu prošao je Duje Bajrušević. Igrao je u Hajduku, no proglasili su ga neperspektivnim. Kao i Josipa Sutona, koji je sa Zrinjskim iz Mostara protiv Partizana igrao kvalifikacije za Ligu prvaka. Trener Zrinjskog Blaž Slišković smatrao ga je velikim talentom, no Bakin nasljednik nije tako mislio.

Našeg najboljeg igrača Darija Marinovića otjerali su iz dubrovačkoga GOŠK-a. Klub ga nije pustio u Šibenik nego ga je suspendirao, što je Marinoviću bio dovoljan znak za odlazak u mali nogomet. Svi ti dečki danas su sretni malonogometaši. I da, upravo su izborili polufinale Europskog prvenstva.

Izbornik se nije htio rukovati, kapetan je odbio zastavicu...

Hrvatski izbornik Mato Stanković okrenuo je leđa i nije htio pružiti ruku kolegi na ukrajinskoj klupi Lisenčuku, a naš kapetan Ivo Jukić tijekom razmjene zastavica odbio je uzeti ukrajinsku. Razlog? U prosincu, u kvalifikacijama za SP, Azerbajdžan je pobijedio Ukrajinu 4-2, što je bio jedini rezultat koji je te dvije momčadi vodio na SP, a Hrvatsku izbacio.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • -mingo 08.02.2012.

    Dali ima netko možda 2 karte viška za sutra da nije u mogućnosti ići da mi proda?

  • sirovinakac 08.02.2012.

    bravo,heroji ste

  • pilar 08.02.2012.

    sve sto imam komentirat komentiro sam u svom komentaru,a ti spuzva bob si vjerovatno jedini koji ikad se bavio nogometom pa znas razlike iz prve ruke

Komentiraj...
Vidi sve komentare