To je to što me zanima!

'Bijelo-plavi' donirali osječkoj bolnici ormariće s grbom kluba

Mogu reći da smo sretni i ponosni što smo u ovim vremenima mogli pomoći KBC-u donacijom koja im je bila potrebna, mislim da je to i naša uloga u zajednici, rekao je član uprave Čohar
Vidi originalni članak

Nogometni klub Osijek uključio se u uređenje Odjela patologije trudnoće pri Zavodu za fetalnu medicinu Klinike za ginekologiju i opstetriciju i donirao noćne ormariće vrijednosti 55 tisuća kuna koji će pomoći da se osigura kvalitetniji i ugodniji boravak pacijenata i cjelokupna zdravstvena usluga KBC-a Osijek. NK Osijek tako se pridružio Gradu Osijeku čijom su donacijom adaptirani podovi te općini Čepin koja se pobrinula za ličilačke radove.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kada smo ušli u ovaj projekt obratio nam se Nogometni klub Osijek sa željom da donira određeni iznos sredstava KBC-u odmah smo došli na ideju da ovaj prostor oplemenimo novim bolničkim ormarićima i tako zaokružimo cjelokupno uređenje na ovom prvom katu. Zahvaljujem svim donatorima - istaknuo je  doc. dr. sc. Željko Zubčić, ravnatelj KBC Osijek.

Ispred Nogometnog kluba Osijek donaciju od 20 noćnih ormarića brendiranih klupskim bojama i grbom uručili su članovi Uprave  Valentina Koprivnjak i Vladimir Čohar, predsjednik Nadzornog odbora Janoš Andoči  te  Ana Macan, voditeljica ureda Uprave.

- Mogu reći da smo sretni i ponosni što smo u ovim vremenima mogli pomoći KBC-u donacijom koja im je bila potrebna, mislim da je to i naša uloga u zajednici. Istaknuo bih i odličnu suradnju s Gradom Osijekom i gradonačelnikom jer su naše strateške odredbe i promišljanja da zajednici damo svoj doprinos. Ovo je samo početak jer se svakako nadamo da će u budućnosti ovakvih prilika biti još i viš - kazao je Čohar u ime NK Osijek.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • BBBtaliban 20.01.2022.

    Prejadno

  • 19.01.2022.

    Tako treba,za pohvaliti gestu.

  • DenisKešić 19.01.2022.

    Ponosan 🤍💙💪👏👏👏👏

Komentiraj...
Vidi sve komentare