To je to što me zanima!

Bijesni huligani upali na trening Sarajeva i - našamarali igrače!?

Horde zla, navijačka skupina Sarajeva, nezadovoljna izgubljenom borbom za naslov fizički je nasrnula na nogometaše koji se pripremaju za finale kupa. Neki se sad boje i zaigrati na toj utakmici
Vidi originalni članak

Sarajevo nije uspjelo obraniti naslov prvaka Bosne i Hercegovine unatoč nedjeljnoj pobjedi protiv Radnika iz Bijeljine (3-0) jer mu je banjalučki Borac pobjegao na četiri boda razlike kolo prije kraja Premijer lige. I to je očito bio okidač incidenta za nekolicinu huligana.

U pripremama za finale kupa protiv Borca u četvrtak skupina nasilnika iz Hordi zla upala je u trening kamp, postrojila igrače i našamarala ih, piše Dnevni avaz, dodajući kako je najgore prošao branič Dušan Hodžić (27).

Navijačka skupina tražila je direktoricu kluba Sabrinu Buljubašić koja im se nije javila. Pohvalili su samo golmana Vladana Kovačevića (23).

KRCATE TRIBINE U BANJOJ LUCI Borac prvak BiH nakon deset godina: Titulu slavili i Hrvati

U kamp su odmah stigle tri policijske patrole kako bi spriječile daljnje incidente. Neki igrači ne žele igrati finale kupa u Zenici jer su zabrinuti za svoju sigurnost.

"Bordo klub", za koji igraju i bivši mladi hrvatski reprezentativci Mirko Oremuš (32) i Hrvoje Miličević (28), prosuli su 13 bodova prednosti na vrhu ljestvice. Igračima duguju više plaća i gase školu nogometa, piše Avaz, a vodstvo kluba nedodirljivo je.

Klub se oglasio priopćenjem u kojem najoštrije osuđuje upad u trening centar i napad na igrače. Kažu i kako će poduzeti sve pravne i druge korake kako bi zaštitili igrače i drugo osoblje.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • savalter 25.05.2021.

    Rade u upravi sta hoce. Dovode polovne igrace, pet placa duguju igracima, prodaju glavne igrace u sred sezone, prosipaju bodove i gube titulu. Za grb Sarajeva se gine a ne kuka kako nema place, Primas 15 tisuca eura i jos se kofrcis. Samo ostro!!!

  • FokuMe 24.05.2021.

    Premier liga

  • antitovar 2 24.05.2021.

    Sad znamo od koga je nastala torcida u udruga njihov ajduk

Komentiraj...
Vidi sve komentare