Sport

Komentari 21

Bijesni huligani upali na trening Sarajeva i - našamarali igrače!?

Bijesni huligani upali na trening Sarajeva i - našamarali igrače!?

Horde zla, navijačka skupina Sarajeva, nezadovoljna izgubljenom borbom za naslov fizički je nasrnula na nogometaše koji se pripremaju za finale kupa. Neki se sad boje i zaigrati na toj utakmici

Sarajevo nije uspjelo obraniti naslov prvaka Bosne i Hercegovine unatoč nedjeljnoj pobjedi protiv Radnika iz Bijeljine (3-0) jer mu je banjalučki Borac pobjegao na četiri boda razlike kolo prije kraja Premijer lige. I to je očito bio okidač incidenta za nekolicinu huligana.

U pripremama za finale kupa protiv Borca u četvrtak skupina nasilnika iz Hordi zla upala je u trening kamp, postrojila igrače i našamarala ih, piše Dnevni avaz, dodajući kako je najgore prošao branič Dušan Hodžić (27).

Navijačka skupina tražila je direktoricu kluba Sabrinu Buljubašić koja im se nije javila. Pohvalili su samo golmana Vladana Kovačevića (23).

U kamp su odmah stigle tri policijske patrole kako bi spriječile daljnje incidente. Neki igrači ne žele igrati finale kupa u Zenici jer su zabrinuti za svoju sigurnost.

"Bordo klub", za koji igraju i bivši mladi hrvatski reprezentativci Mirko Oremuš (32) i Hrvoje Miličević (28), prosuli su 13 bodova prednosti na vrhu ljestvice. Igračima duguju više plaća i gase školu nogometa, piše Avaz, a vodstvo kluba nedodirljivo je.

Klub se oglasio priopćenjem u kojem najoštrije osuđuje upad u trening centar i napad na igrače. Kažu i kako će poduzeti sve pravne i druge korake kako bi zaštitili igrače i drugo osoblje.

Najčitaniji članci