To je to što me zanima!

Bijesni navijači Hrgoviću 'poklonili' uvredljivi grafit

Preko mola na poznatoj splitskoj plaži Firule bijesni navijači Hajduka pokazali su što misle o "Hajdučkom srcu" koje je prešlo u Dinamo
Vidi originalni članak

Navijači splitskog kluba pokazali su svoj bijes zbog prelaska nekadašnjeg "Hajdučkog srca" Mirka Hrgovića u redove zagrebačkog Dinama. Neki članovi Torcide smatraju da ih je Hrgović iznevjerio obukavši dres najvećeg rivala splitskih Bilih. Što misle o prelasku, svojedobno najborbenijeg igrača Hajduka, u zagrebački Dinamo pokazali su grafitom na Firulama. Uvredljiva poruka "Hrgoviću Srbine krepaj" napisana je na mol, tako da prolaznici ne mogu, a da je ne zamijete.
Sam Mirko se nada kako će ga Bad Blue Boysi jako brzo prihvatiti zbog njegova zalaganja na terenu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • jozojozic79 24.07.2008.

    Baš mi je drago radi njega, pustite čovijeka da se bori za sebe, ako ste i malo normalni, bit će vam drago što je uspio u životu upornošću i poštenim radom. Nek se do godine dobro proda u ligu petice!!!

  • martinmg42 24.07.2008.

    haha ova je dobra da nema srba portal bi bio prazan,a kaj češ,srbi su u hrvatskoj uvjek krivi za sve,krivi su za rat,zatim globalno zatopljenje i otapanje santi leda na južnom polu i sad kao nisu krivi i za hrgovića??????

  • martinmg42 24.07.2008.

    glupan hrgović je veleizdajnik,nije dobrodošao u dinamo j€bo vas primitivizam kaj nam drugo preostaje kad se svi bahato ponašaju. on je u srcu bosanac bio i ostao,mi ne trebamo bosansku ligu

Komentiraj...
Vidi sve komentare