To je to što me zanima!

Bijesni Rusi smijenili izbornika usred Eura! 'Slobodan je, neka se ide brinuti za svoju obitelj'

U jednom je intervjuu rekao da je fokusiran na dvije stvari, jedna je Rusija, a druga obitelj. Javili smo mu da se sada posve može posvetiti svojoj obitelji, rekao je malo i sarkastično očito ljuti predsjednik Ruskog saveza Sergej Šiškarjev
Vidi originalni članak

Prava mala katastrofa zahvatila je Rusiju. Nitko se nije nadao da će olimpijske pobjednice i brončane s lanjskog SP-a s prvim porazom završiti u utakmici za peto mjesto, a ne u polufinalu koje je u izravnom dvoboju u zadnjem kolu drugog kruga izborila Danska.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatice u polufinalu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tih 23-30 već je sada platio Ambros Martin, Španjolac kojeg su Rusi potjerali i prije kraja turnira. Tko bi to rekao...

- U jednom je intervjuu rekao da je fokusiran na dvije stvari, jedna je Rusija, a druga obitelj. Javili smo mu da se sada posve može posvetiti svojoj obitelji. Neka usreći svoje sinove, ima ih tri - rekao je malo i sarkastično očito ljuti predsjednik Ruskog saveza Sergej Šiškarjev.

- Nas će u utakmici za peto mjesto koje nam je važno zbog olimpijskih igara voditi netko drugi, tko, odlučit ćemo nakon sastanka.

Ambros je tako u nekoliko mjeseci ostao bez oba posla u Rusiji. Ljetos je napustio Rostov, što je objasnio da želi više biti s obitelji. Šest je godina vodio Gyor koji je pretvorio u najbolju ekipu svijeta, a kratko je bio i izbornik Rumunjske. Rusiju je preuzeo prošlog ljeta i zamijenio legendarnog Jevgenija Trefilova.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • kaj te briga 16.12.2020.

    a sta mu treba da uopce radi u rusiji i slicnim zemljama

  • ante-portas 16.12.2020.

    Da je Rus, vec bi popio caj pojacan s novichokom.

  • _colateral_ 16.12.2020.

    ovaj predsjednik ruskog saveza je sramota ljudskog roda sa ovakvim izjavama

Komentiraj...
Vidi sve komentare