Sport

Komentari 12

Bijesni Rusi smijenili izbornika usred Eura! 'Slobodan je, neka se ide brinuti za svoju obitelj'

Bijesni Rusi smijenili izbornika usred Eura! 'Slobodan je, neka se ide brinuti za svoju obitelj'

U jednom je intervjuu rekao da je fokusiran na dvije stvari, jedna je Rusija, a druga obitelj. Javili smo mu da se sada posve može posvetiti svojoj obitelji, rekao je malo i sarkastično očito ljuti predsjednik Ruskog saveza Sergej Šiškarjev

Prava mala katastrofa zahvatila je Rusiju. Nitko se nije nadao da će olimpijske pobjednice i brončane s lanjskog SP-a s prvim porazom završiti u utakmici za peto mjesto, a ne u polufinalu koje je u izravnom dvoboju u zadnjem kolu drugog kruga izborila Danska.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatice u polufinalu

Tih 23-30 već je sada platio Ambros Martin, Španjolac kojeg su Rusi potjerali i prije kraja turnira. Tko bi to rekao...

- U jednom je intervjuu rekao da je fokusiran na dvije stvari, jedna je Rusija, a druga obitelj. Javili smo mu da se sada posve može posvetiti svojoj obitelji. Neka usreći svoje sinove, ima ih tri - rekao je malo i sarkastično očito ljuti predsjednik Ruskog saveza Sergej Šiškarjev.

- Nas će u utakmici za peto mjesto koje nam je važno zbog olimpijskih igara voditi netko drugi, tko, odlučit ćemo nakon sastanka.

EHF Euro Women

Ambros je tako u nekoliko mjeseci ostao bez oba posla u Rusiji. Ljetos je napustio Rostov, što je objasnio da želi više biti s obitelji. Šest je godina vodio Gyor koji je pretvorio u najbolju ekipu svijeta, a kratko je bio i izbornik Rumunjske. Rusiju je preuzeo prošlog ljeta i zamijenio legendarnog Jevgenija Trefilova.

Najčitaniji članci