To je to što me zanima!

Bijesni Tramezzani opleo po sucu Belu: Dođe tu i sprda se s nama. Više ih neću poštovati

Što se igre tiče, jako sam ponosan na moje igrače, nisam vidio razliku između moje ekipe i one koja je prva na tablici. Ne mogu biti nego zadovoljan, rekao je trener Istre, no razljutio ga je sudac
Vidi originalni članak

Istra je na svojoj Aldo Drosini pred pet tisuća gledatelja prijetila i stvorila velike probleme Rijeci, ali nije joj uspjela pomrsiti račune u borbi za naslov prvaka. Paolo Tramezzani morao je čestitati kolegi Željku Sopiću.

Riječani su slavili 2-0 golovima Fruka i Gode, a bijesan nakon utakmice bio je trener Istre. Tramezzani je bio ponosan na svoje igrače i otpor koji su pružili prvoplasiranoj momčadi HNL-a, no zasmetao mu je odnos suca Darija Bela prema njemu i njegovoj momčadi. 

- Što se igre tiče, jako sam ponosan na moje igrače, nisam vidio razliku između moje ekipe i one koja je prva na tablici. Ne mogu biti nego zadovoljan - rekao je Tramezzani pa opleo po Belu. 

- Prvi put sam se obratio sucu i odmah mi je dao žuti karton. Nikad prije mi se to u životu nije dogodilo. Uvijek se odnosim prema njima s poštovanjem, ne mogu vjerovati da dođe u naš dom i sprda se s nama. Dosad sam ih poštovao, više neću - kazao je ljutiti Talijan. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • dage 15.04.2024.

    kegla, kako nije imao grešku. Prva greška ne svira čisti prekršaj za žuti Riječkom igraču Radeljiću (pušta prednost Istri koja se ne ostvaruje jer Riječani odmah dolaze do lopte i ne vraća prekršaj i nakon toga zaboravlja na žuti Radeljiću) jer se dosta vremena igralo bez prekida, malo kasnije za sličan ali intenzitetom slabiji prekršaj munjevito daje karton Istrinom igraču. Dvojbenu situaciju za kazneni za Istru suci niti ne provjeravaju, potezanje rukom i rušenje  obrambenog igrača  Istre i time otvaranje mjesta za gol Godi također ne vidi ni Bel ni Var soba. O sitnijim greškama i različitim kriterijima za slične prekršaje da i ne govorimo. Kako god, objektivno loše suđenje s različitim kriterijima najčešće na štetu iste ekipe. Da se razumijemo Rijeka je bila bolja, zasluženo pobijedilo ali Bel je prečesto tendenciozan sudac s različitim kriterijem, češće na "štetu" manje momčadi.  Žuti Tramezaniju u redu zbog prigovora, ali pitanje zašto nije bilo žutih i za Riječkew igrače i funkcionere zbog prigovaranja i psovanja?

  • ping-pong 15.04.2024.

    Čisti penal za Istru nije svirao, Radonjiću čisti žuti karton zbog prekršaja na Fileu nije dan. Rijeka je imala više prekršaja od Istre, a Istri se spočitava gruba igra?! 

  • Kegla💪🏻 15.04.2024.

    Bel nije bas neki top sudac,ali jucer nije imao niti jednu gresku ne kuzim ovog talijana

Komentiraj...
Vidi sve komentare