To je to što me zanima!

'Bila bi prava nepravda da smo ispali, sad možemo i do kraja'

Kad su se izvodili jedanaesterci, bio sam sto posto siguran da prolazimo jer bi bilo nemoguće da smo ispali nakon svega što smo danas promašili, rekao je trener Gorice Rendulić
Vidi originalni članak

U sjajnoj utakmici koja se igrala ukupno 135 minuta sa sudačkom nadoknadom, a odlučena tek nakon izvođenja jedanaesteraca, Gorica je izborila drugo polufinale Hrvatskog kupa.

GORICA - ISTRA 6-4 Lovrić spasio u 96., a Kotarski obranio dva jedanaesterca: Gorica je u polufinalu Kupa

Istra je u Turopolju vodila 2-1 do zadnjih sekundi, a onda je Kristijan Lovrić majstorski izjednačio i odveo utakmicu u produžetak. Novi junak Goričana postao je golman Kotarski obranivši dva jedanaesterca za konačnih 6-4.

- Bio sam toliko miran i uvjeren da ćemo proći. Moram čestitati igračima na lavovskoj borbi i bila bi prava sportska nesreća da nismo prošli. To što smo mi večeras promašili, graniči s onim vjerovali ili ne. Trebali smo puno ranije završiti ovaj susret - rekao je trener Krunoslav Rendulić koji je u zadnjim trenucima bio - miran.

- Kad su se izvodili jedanaesterci, bio sam sto posto siguran da prolazimo jer bi bilo nemoguće da smo ispali nakon svega što smo danas promašili. Bila bi to prava sportska nepravda tako da sam bio miran. Sretni smo i trebamo se samo odmoriti, a kad ovako prođete u polufinale, onda je i osvajanje Kupa moguće. Ne želim izdvojiti nijednog igrača, oni su za mene pravi heroji.

Gorici sada slijedi gostovanje u Osijeku.

- Najgore od svega je da smo se previše iscrpili, i mentalno i fizički, a u subotu nas čeka teška utakmica s Osijekom. Ova tri dana ćemo potrošiti na regeneraciju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MatijaKezele 01.12.2021.

    Stvarno je u pravu da bi bilo nezasluženo da su ispali, a s ovim euforičnim izjavama šteti ekipi, zato je Dambrauskas postizao onakve rezultate s Goricom jer je stajao čvrsto na zemlji i radio, radio, radio ko i sad u Hajduku

  • AnarhosindikaIist 01.12.2021.

    Ni obrnuti ishod ne bi bio nepravedan.

  • ante018 01.12.2021.

    Sramotno je na sta vam je licio teren kao u 3.zupanijskoj ligi,steta sto istra nije prosla

Komentiraj...
Vidi sve komentare