Sport

Komentari 4

'Bila bi prava nepravda da smo ispali, sad možemo i do kraja'

'Bila bi prava nepravda da smo ispali, sad možemo i do kraja'

Kad su se izvodili jedanaesterci, bio sam sto posto siguran da prolazimo jer bi bilo nemoguće da smo ispali nakon svega što smo danas promašili, rekao je trener Gorice Rendulić

U sjajnoj utakmici koja se igrala ukupno 135 minuta sa sudačkom nadoknadom, a odlučena tek nakon izvođenja jedanaesteraca, Gorica je izborila drugo polufinale Hrvatskog kupa.

Istra je u Turopolju vodila 2-1 do zadnjih sekundi, a onda je Kristijan Lovrić majstorski izjednačio i odveo utakmicu u produžetak. Novi junak Goričana postao je golman Kotarski obranivši dva jedanaesterca za konačnih 6-4.

- Bio sam toliko miran i uvjeren da ćemo proći. Moram čestitati igračima na lavovskoj borbi i bila bi prava sportska nesreća da nismo prošli. To što smo mi večeras promašili, graniči s onim vjerovali ili ne. Trebali smo puno ranije završiti ovaj susret - rekao je trener Krunoslav Rendulić koji je u zadnjim trenucima bio - miran.

- Kad su se izvodili jedanaesterci, bio sam sto posto siguran da prolazimo jer bi bilo nemoguće da smo ispali nakon svega što smo danas promašili. Bila bi to prava sportska nepravda tako da sam bio miran. Sretni smo i trebamo se samo odmoriti, a kad ovako prođete u polufinale, onda je i osvajanje Kupa moguće. Ne želim izdvojiti nijednog igrača, oni su za mene pravi heroji.

Gorici sada slijedi gostovanje u Osijeku.

- Najgore od svega je da smo se previše iscrpili, i mentalno i fizički, a u subotu nas čeka teška utakmica s Osijekom. Ova tri dana ćemo potrošiti na regeneraciju.

Najčitaniji članci