To je to što me zanima!

Bila je 39. na svijetu, prva se skinula za Playboy, a sada časti fanove eksplicitnim snimkama

Prva sam profesionalna tenisačica koja je ikad bila na naslovnici Playboya i sada na OnlyFansu. Ponosna sam na svoje tijelo, kazala je Harkleroad
Vidi originalni članak

Ashley Harkleroad (37) bivša je američka tenisačica koja je u dobi od 18 godina bila 39. tenisačica svijeta, iako nikada nije osvojila WTA turnir. 

Atraktivna Amerikanka ujedno je i prva profesionalna tenisačica koja je pozirala za Playboy 'kao od majke rođena' pa su njezini fanovi bili ushićeni kada je ranije ove godine otvorila profil na OnlyFansu gdje dijeli eksplicitne snimke, dakako, uz novčanu naknadu.

- Prva sam profesionalna tenisačica koja je ikad bila na naslovnici Playboya i sada na OnlyFansu. Ponosna sam na svoje tijelo, a slikanjem za Playboy željela sam prikazati ljepotu tijela sportašice - kazala je Harkleroad.

JELENE RIBAKINE Ruski savez hvali se pobjedom: Bravo. Osvojili smo Wimbledon

A koji nemaju profil na OnlyFansu, s vremena na vrijeme budu 'počašćeni' objavama na Instagramu, koje su na granici  dopuštenoga. Upravo je jednom takvom zagolicala maštu navijača. Ispod dizajnerske jaknice, Harkleroad nema baš ništa...

Inače, Ashley iza sebe ima propali brak s bivšim tenisačem Alexom Bogomolovom, a sada je udana za bivšeg trenera Chucka Adamsa, kojemu je rodila sina Charlieja.

ODLIČNA PREDSTAVA Sjajna Martić u finalu Laussane! Protiv Srpkinje za novi naslov

Idi na 24sata

Komentari 16

  • T'jt-šmznm 20.07.2022.

    Nažalost roditelji šalju mnoge kćerkice da se bave tennisom upravo iz razloga da im to bude odskočna daska za nešto drugo.

  • Nabime 17.07.2022.

    nije nesto na onlyfans, ne isplati se platit, malo pokaze - nadam se da je moj komentar koristan korisnicima onlyfans

  • pinokio12 17.07.2022.

    bravo..mama je isto ponosna na kcer i njezin uspjeh

Komentiraj...
Vidi sve komentare