To je to što me zanima!

'Bila je to samo jedna pobjeda u nizu na putu ka našem cilju'

Stalno se isticala ta dominacija Srbije i da ih nismo dobili 7 godina, a mi smo u tom razdoblju bili i europski prvaci i olimpijski pobjednici i osvojili medalju 2013. u Barceloni kad Srbi nisu ni bili na postolju, kaže Bukić
Vidi originalni članak

Imamo snage i kvalitete da sutra napravimo taj zadnji korak i uzmemo zlato, rekao je jutro nakon pobjede nad Srbijom Ivica Tucak i dodao:

- Mađari su atipična reprezentacija, oni ne igraju kao Srbi i Talijani, igraju malo 'divlji' vaterpolo. Ne vole disciplinu, ali pod ovim izbornikom baš i ne ispadaju pun iz sistema. Ovo protiv Srbije je velika pobjeda, ali samo još jedna na putu prema našem cilju, prema onome po što smo došli ovdje.

Sandro Sukno igra briljantan turnir, zabio je četiri Talijanima, tri Srbima, a bilo je pitanje hoće li zbog loma prsta igrati uopće.

- Prst? Uopće ne razmišljam o njemu, sve je super, čim sam došao ovdje znači da sam zdrav - kaže Sukno, a na pitanje igra li svoj najbolji turnir u karijeri odgovara:

- Ne, ne želim se isticati, mi smo momčad i želim da nas 13 sutra imamo to zlato oko vrata. Priču o Srbiji bih završio, to je iza nas, slijedi nam još teža utakmica.

Perica Bukić, legendarni hrvatski vaterpolist, obavlja funkciju izvršnog direktora i potvrdio je da vlada veliki interes za ulaznice za finale.

- Bazen je rasprodan, mi smo nešto ulaznica za finale kupili unaprijed, nešto ćemo vidjeti da kupimo od reprezentacija koje su planirale igrati u finalu. Naravno da je interes velik, ulaznica treba igračima, stručnom stožeru, bit će naših oko 200 ljudi - rekao je Bukić koji je čestitao igračima na veličanstvenoj igri protiv Srbije.

- Stalno se isticala ta srpska dominacija i da ih nismo dobili sedam godina, a mi smo u tom razdoblju bili i europski prvaci i olimpijski pobjednici i osvojili smo medalju 2013. u Barceloni kad Srbi nisu ni bili na postolju - dodao je Bukić.

Luka Lončar na poziciji centra igra briljantan turnir.

- Idemo se podići za to finale, sigurno da neće biti lako na njihovom domaćem bazenu - rekao je Lončar, a branič Ivan Buljubašić za kraj dodao:

- Naravno da nam je ova pobjeda protiv Srbije puno značila, idemo se pripremiti za Mađare, sve smo dobro snimili pa ćemo i njih.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Zmar116 28.07.2017.

    Jasno je kao dan da su se Madžari htjeli riješiti Srba u finalu i da su suci to savršeno odradili..A još je jasnije da će ti isti suci ućiniti sve da Madžari pred svojom publikom osvoje zlato...Mi bi morali bi biti 30% bolji od Madžara da bi imali donekle neke šanse u finalu..Prevelike su novce uložili u Svjetsko Prvenstvo da bi sad prepustili nama da se okitimo zlatom...Forsiraraju neki novi militaristički imiđ države..Madžarski Honvedi(vojnici) hodaju ,uz sportaše na dodjelu medalja.Ćista militarsističa propaganda i mitomanija o nepobjedivosti Madžarskog naroda u režiji Orbana..Kad bi Hrvatska osvojila zlato u vaterpolu na SP u Budimpešti sva ta madžarska mitomanija i propaganda o nekom novom madžarskom nadčovjeku ,svi ti silno uloženi novci u organizaciju te sportske manifestacije bi propali u bunar bez dna.......

  • 28.07.2017.

    Ponovit cu ono sto pise na clanku velikim slovima : "Idemo po zlato" !!!

  • 28.07.2017.

    pali su pod nama olimpijski,svjetski i europski prvaci,sad je mađarska na meniju,idemooo po zlatooo,neka pati koga smeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare