Obavijesti

Sport

Komentari 4

'Bila je to samo jedna pobjeda u nizu na putu ka našem cilju'

'Bila je to samo jedna pobjeda u nizu na putu ka našem cilju'
1

Stalno se isticala ta dominacija Srbije i da ih nismo dobili 7 godina, a mi smo u tom razdoblju bili i europski prvaci i olimpijski pobjednici i osvojili medalju 2013. u Barceloni kad Srbi nisu ni bili na postolju, kaže Bukić

VIDEO

Imamo snage i kvalitete da sutra napravimo taj zadnji korak i uzmemo zlato, rekao je jutro nakon pobjede nad Srbijom Ivica Tucak i dodao:

- Mađari su atipična reprezentacija, oni ne igraju kao Srbi i Talijani, igraju malo 'divlji' vaterpolo. Ne vole disciplinu, ali pod ovim izbornikom baš i ne ispadaju pun iz sistema. Ovo protiv Srbije je velika pobjeda, ali samo još jedna na putu prema našem cilju, prema onome po što smo došli ovdje.

Sandro Sukno igra briljantan turnir, zabio je četiri Talijanima, tri Srbima, a bilo je pitanje hoće li zbog loma prsta igrati uopće.

- Prst? Uopće ne razmišljam o njemu, sve je super, čim sam došao ovdje znači da sam zdrav - kaže Sukno, a na pitanje igra li svoj najbolji turnir u karijeri odgovara:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne, ne želim se isticati, mi smo momčad i želim da nas 13 sutra imamo to zlato oko vrata. Priču o Srbiji bih završio, to je iza nas, slijedi nam još teža utakmica.

Perica Bukić, legendarni hrvatski vaterpolist, obavlja funkciju izvršnog direktora i potvrdio je da vlada veliki interes za ulaznice za finale.

- Bazen je rasprodan, mi smo nešto ulaznica za finale kupili unaprijed, nešto ćemo vidjeti da kupimo od reprezentacija koje su planirale igrati u finalu. Naravno da je interes velik, ulaznica treba igračima, stručnom stožeru, bit će naših oko 200 ljudi - rekao je Bukić koji je čestitao igračima na veličanstvenoj igri protiv Srbije.

- Stalno se isticala ta srpska dominacija i da ih nismo dobili sedam godina, a mi smo u tom razdoblju bili i europski prvaci i olimpijski pobjednici i osvojili smo medalju 2013. u Barceloni kad Srbi nisu ni bili na postolju - dodao je Bukić.

Luka Lončar na poziciji centra igra briljantan turnir.

- Idemo se podići za to finale, sigurno da neće biti lako na njihovom domaćem bazenu - rekao je Lončar, a branič Ivan Buljubašić za kraj dodao:

- Naravno da nam je ova pobjeda protiv Srbije puno značila, idemo se pripremiti za Mađare, sve smo dobro snimili pa ćemo i njih.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića