To je to što me zanima!

Bila je u vezi sa suigračicom pa izjavila: Muškarci nas dolaze gledati jer maštaju o seksu...

Na Instagramu je prati 15 milijuna ljudi, a njezini videozapisi na Tik-Toku pregledani su nekoliko milijuna puta. Osim svojim izgledom, Alisha je zanimljiva zbog svog ljubavnog života. Švicarka je otvoreno biseksualka
Vidi originalni članak

Švicarska nogometašica Alisha Lehmann (24) ponovno je dospjela u središte javnosti. Švicarka je u jednom podcastu objavila kako je od jedne nogometne zvijezde dobila ponudu da provedu noć zajedno. Nogometaš joj je poslao poruku, a kako mu ona nije odgovorila, on je poslao poruku njezinom tjelohranitelju. 

NEMORALNA PONUDA Nogometašica koju prati 15 mil. ljudi otkrila: Poznati nogometaš ponudio mi je 100.000 € za noć

Nogometašica tvrdi kako joj nogometaš poslao poruku u kojoj nudi 100.000 eura za jednu noć.

- I dalje imam te poruke, on je pomalo glup - izjavila je Alisha.

Nogometašica kojoj danas nude stotine tisuća eura za jednu noć, nogometnu karijeru započela je u Švicarskom BSC YB Frauenu. Odmah je pokazala potencijal i zabila je 25 golova u 52 nastupa za švicarsku momčad.

U Kolovozu 2018. godine odlazi u Englesku gdje potpisuje za West Ham. Tadašnji trener West Hama bio je oduševljen njezinim nastupima za mladu reprezentaciju i doveo je na Otok. Godinu dana kasnije ova napadačica zabila je devet golova u 30 nastupa i West Ham dolazi do finala ženskog izdanja FA Cupa. 

U kasnijim sezonama ispada iz rotacije i odlazi na posudbu u Everton, da bi 2021. godine potpisala za Aston Villu. Nakon što je došla u Englesku o njoj se počelo pričati kao o najljepšoj nogometašici na svijetu. Lehmann je na temelju toga izradila karijeru na društvenim mrežama.

Na Instagramu je prati 15 milijuna ljudi, a njezini videi na Tik-Toku pregledani su nekoliko milijuna puta. Osim svojim izgledom, Alisha je zanimljiva zbog svog ljubavnog života. Švicarka je otvoreno biseksualka. Prvo je javnosti postala zanimljiva zbog svoje veze s osam godina starijom suigračicom iz reprezentacije Ramonom Bachmanna (32), no s njom je prekinula prije dvije godine i zaljubila se u nogometaša Aston Ville Douglasa Luiza (33).

- Ramona i ja smo odlučile krenuti različitim putevima u životu, zajedno smo donijele odluku. Želim se zahvaliti Ramoni na tri godine pune ljubavi i na svim uspomenama koje smo uspjele stvoriti zajedno -  poručila je igračica Aston Ville. 

Nedavno je uzburkala nogometnu javnost rekavši da muškarci koji dolaze gledati ženski nogomet to rade samo zbog njihovog izgleda.

- Treba reći istinu. Oni dolaze kako bi maštali o spolnom odnosu s nama djevojkama koje igramo.  Ako gledamo muški nogomet, puno djevojaka odlazi na tribine navijati za klub, a ne da bi maštale o seksu s nogometašima - rekla je Lehmann.

Nije ni veza s Luizom dugo potrajala. Par je prekinuo prošle godine, a Švicarka je od tada slobodna. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • flajpan.M 15.10.2023.

    A jok,sigurno dolaze gledat ženski nogomet.

  • 12.10.2023.

    Nepoštovanje prema ženama.

  • okii 12.10.2023.

    ne vidi se u prirodi da su dvije  lavice  u vezi, ali za lavom i tri lavice uz njega se  drze 

Komentiraj...
Vidi sve komentare