To je to što me zanima!

Bila ta kopačka zelena ili crvena, Pedru je svejedno

Dinamov ponajbolji igrač ove sezone igrao je od 15. minute ogleda s Rijekom u dvije različite kopačke. Zabio je i prije i nakon preobuvanja...
Vidi originalni članak

Utakmicu protiv Rijeke Čileanac Pedro Morales počeo je u zelenim kopačkama. Pogodio je stativu i zabio vodeći gol u trećoj minuti, a zatim je u 15. minuti odlučio promijeniti lijevu kopačku. Do kraja utakmice igrao je u različitim kopačkama, u desnoj zelenoj i lijevoj crvenoj. Riječanima je prije kraja utakmice zabio i eurogol. Očito mu nije bitno u kojim bojama igra, Pedro trpa bez obzira na sve.
S devet golova Pedro Morales je najbolji strijelac HNL-a. U zadnje vrijeme igra u velikoj formi i uz Marija Mandžukića najbolji je igrač u momčadi Krune Jurčića.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • debeliXXL 22.09.2009.

    Odijelo ne čini čovjeka

  • ChichazZ 21.09.2009.

    NEMAM KOMENTARA NA OVAJ TEKST ALI ZBOG OVIH ODVRATNIH REKLAMA ZA MAX TV CU PRESTATI DA POSJECUJEM STRANICE NA KOJIMA SE REKLAMIRAJU!!!!! SAMO NEK ISKLJUCE ONU ODVRATNU MUZIKU U POZADINI I SVE 5 !!!!!! NAMJERNO SAM PISAO VELIKIM SLOVIMA ;) A OVO JE SUPER PORTAL I SVAKA VAM CAST!!!!!!!!!!!!!!

  • razumni...not 21.09.2009.

    ja neznam kaj da vise napisem da si vi tovari shvatite da je dinamo neznam ni ja kolko stepenica iznad vas,i sad umjesto da pljujete po njemu navijajte bar u europskoj ligi,jer ja bi tako za hajduk navijo

Komentiraj...
Vidi sve komentare