To je to što me zanima!

Bild otkriva: Kroos će u Realu zarađivati 12 milijuna godišnje

Iako se čeka završetak Svjetskog prvenstva kako bi Toni Kroos i službeno potpisao ugovor s Realom, detalji su već došli do javnosti. Zna se i kolika će mu biti plaća
Vidi originalni članak

Real bi Bayernu uplatio 25 milijuna eura, a Bavarci i dalje pokušavaju izvući 30 milijuna. Bild prenosi da će se klubovi vjerojatno dogovoriti negdje na pola puta, a Toni Kroos imao bi brutto plaću od 12 milijuna eura godišnje do 2019. godine. To bi značilo da će Kroosov dolazak u kraljevski klub ukupno vrijediti između 85 i 90 milijuna eura - 60 za petogodišnju plaću i 25 do 30 za odštetu Bavarcima. 

Španjolski porezni sustav uzet će Kroosu više od polovice plaće, tako da će Nijemac imati nešto manje od šest milijuna eura netto po sezoni u dresu Reala. 

Najveću plaću u Realu i dalje ima Cristiano Ronaldo, koji zarađuje preko 350 tisuća eura tjedno. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • ToniKroos 08.07.2014.

    Toni Kroos je trenutno jedan od najkompletnijih veznjaka na svitu i čitam ovo da je lošiji u obrani čuj to,kao zadnji vezni je mozda jos bolji jer do izrazaja mu dolazi njegov pregled igre i moze opalit sa distance,ovaj način igre u realu mu apsolutno odgovara nacin na koji je Bayern osvajao sve moguće na krilima Kroosa,Manđe i Riberya,i sto se tiče Modrića tu nema dileme igrat će zajedno kao povučeni veznjaci obojica vizioneri s tim da malu prednost dajem Kroosu ne zato jer mi je najdraži igrac već zato jer ima 24 godine dakle mlađi je,ima odličan šut sa obje noge i ima nemoguće dobre lopte,pogledajte samo podatak da je igracima koji je najvise pretrcao,najvise doticaja s loptom i najvise minuta na ovom SP. I zelim da se zna da mu nepase jednostavno tiki-taka jer pepu neodgovara kad on posalje dugu loptu i uposli svog igraca u 100 % poziciju za gol to samo budali nemoze odgovarat,Bayern gubi svoje dijete a on ce se jos vise razvit u Realu i postat ce iako vec sad je jedan od ponajboljih veznjaka na svijetu. i za sitne novce je doveden jer ima godinu dana ugovora samo (sjetite se Ballacka) svatko ko prati nogomet i tko voli kretivce kao Kroosa zna o cemu pricam i ako je pogledao makar 10 utakmica Bayerna ove sezone,odlicno za Real i njega,ubojit tadem sa Modrićem

  • Raul_7 08.07.2014.

    U današnje vrijeme 30M je pljačka za igrača takve kvalitete, 12M sigurno neče imati on je zahtjevao od Bayerna 10M godišnje ali pregovori nisu uspjeli, trenutna m je plaća oko 4-5M, najvjerojatnije će imati 7M u rangu s Modrićem. Kroos me podsjeća na Alonsa ali s boljim pregledom igre i boljim šutom a pogotovo taj njegov šut nije dolazio previše do izražaja u Bayernu zbog određenog stila koji Pep zahtjeva od njih. Njegova slabost je definitvno odrana mislim da mora poraditi na tome da bude standaran u Realu.

  • strmi007 08.07.2014.

    osiguravaju budućnost,pošto Xabi više nije na toj razini i ima 33 godine

Komentiraj...
Vidi sve komentare