To je to što me zanima!

Bild se pita: Što se to događa s Michaelom Schumacherom?

Nijemci likuju zbog pozitivnog pomaka njihove nacionalne momčadi u Formuli 1, Mercedes GP-a. No muči ih što se napredak ne odnosi na Michaela Schumachera
Vidi originalni članak

"Što se to događa s Michaelom Schumacherom", pitaju se u najčitanijemu njemačkom dnevniku Bildu, uz konstataciju da je Nico Rosberg ove sezone bio već treći put brži od timskoga kolege, ktome, u kvalifikacijama za VN Kine, i osjetno: Rosberg je kvalifikacijski trening završio s četvrtim, a Schumacher s 14. mjestom.

U izjavi koju je dao njemačkim novinarima sedmerostruki je svjetski prvak demoralizirano kazao:

- Kao tim smo napravili značajan kvalitativan iskorak. Pred trening peto i šesto mjesto postavili smo si kao cilj. Zakazao sam jedino ja.

- Najveće sam kašnjenje imao u pretposljednjem zavoju. Prekasno sam počeo kočiti. Jedan je bolid prošao pored mene i izgubio sam previše vremena. Greška je bila moja. Nemam što prigovoriti bolidu.

- Šteta što je tako ispalo, ali preuzimam svu odgovornost. Moram napokon spojiti jedan pristojan krug.

Niti Schumacherovim šefovima nije bilo jasno u čemu je bio problem.

- Po svemu je Michael trebao osigurati plasman u završni krug desetorice. Zašto nije, to tek moramo istražiti - rekao je sportski direktor Mercedesa Norbert Haug.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mimi82 23.04.2011.

    prije svega Schumi je i ostat ce sedmerostruki sv. prvak,legenda F1!!!

  • sport 22.04.2011.

    kao prvo mercedes mu nemoze konkurisat sa red bull renaultom. kao drugo, manje stopova u boxu. uvijek im treba tri, dok drugim trebaju samo dva. kao trece, snaga ... vise ks u motor... ubrzavanje... zovu ga silberpfeil to znaci srebrna strijela... meni djeluje kao da je hrdjava strijela...kako njekad ubrzava... to poboljsat... ako se bild stvarno pitao...zasto je schumacher bio tek 14. onda bi trebali malo vise gledati kvalifikacije. u kvalifikacijama vn kine je rus petrow izazvao prekid utrke u kvalama... i tako sve timove ubacio u nezgodnu situaciju. svi su imalii samo jedan jos krug za kvalificirat se.svi su se morali vratiti iz boxa. u tom krugu michaela je par puta njeki puz iz novih timova blokirao, tako da je ispred njega bila guzva i nije moga voziti krug sa puno elana..previse nije smijo kociti da bi bilo puno odstojanja izmedju njega i vozaca ispred njega, jer bi timo jos vise izgubio vremena. zato mu je kvala medju prvih deset nije uspjela. treba napomenuti da je bio u slobodnim treninzima ispred rosberga. ali to niko ne spominje , samo gledaju lose stvari. ja mogu reci, da nije bila ta okolnost( petrow izazvao crvenu zastavu) da je schumacher imao slobodnu voznju..bez blokade novih timova ispred ...bio bih medju prvih 5 vozaca u final kvalama. napomena jos da je schumi sa pozicije 14 uspio na 8 ... i napomena broj dva na kraju utrke bio mu je alonso samo 3,5 destinki ispred njega u cilju...treba napomenit da je schumi imao jedan stop vise od alonsa... toliko o formuli 1...

  • freeyourself 20.04.2011.

    Šta mu je? 42 godine mu je eto šta mu je! Bildu jedan gljupi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare