To je to što me zanima!

Bild tvrdi: Mourinho se vraća u Chelsea, na dar dobiva Falcaa!

Bild piše kako se Jose Mourinho vraća svojoj 'jedinoj' ljubavi, Chelseaju, što znači da odlazi iz Real Madrida nakon tri godine, ali i vraća na Otok nakon 2007. godine
Vidi originalni članak

Ako je vjerovati njemačkom Bildu, Jose Mourinho se nakon šest godina vraća na Otok! Od iduće sezone Portugalac će ponovno voditi Chelsea s kojim je osvojio dva naslova prvaka u tri godine.

- Ne mogu negirati, Chelsea je u mom srcu, emocionalno smo povezani i znači mi više nego drugo klubovi - rekao je u više navrata. 

Bild piše kako se vraća svojoj 'jedinoj' ljubavi, što znači da odlazi iz Real Madrida nakon tri godine.

Roman Abramovič ga nije trebao kupovati, ali mu je za poklon ipak dao Falcaa, čudesnog kolumbijskog napadača. Ne spominju se brojke, ali navodno je transfer 'riješena stvar'.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • chelseaMG 25.04.2013.

    šta će nam falcao. pa imamo torresa hahahaha

  • matooo 25.04.2013.

    ma nabijam ja realovu momcad na nogu obrana suplja uvijek plivaju napdaci ispod kvalitete koju real zasluzuje izuzev CR-a vezni red bi jos nekako mogao i proci rekonstrukcija momcadi

  • Nexe 25.04.2013.

    Nikad ga nisam volio. On je dobar jedino kao showman, sa bombasticnim izjavama, a kao trener - prosijek. Ako sa Realom, koji ima neogranicen financijski limit, ne moze osvojiti nista, kako bi onda s nekim prosjecnim klubom. Ma glumac, to ti je to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare