To je to što me zanima!

'Bili' dobili svoje pivo: Od sada se nazdravlja "Hajdučkim"

Riječ je o novom lokalnom pivskom brendu namijenjenom potrošačima u Dalmaciji, gdje će se isključivo i distribuirati. Karakteristike Hajduka pretočene su u novo pivo
Vidi originalni članak

Hajduk je dobio svoje pivo, od danas će navijači bijelih moći nazdravljati ''Hajdučkim pivom''. Riječ je o novom lokalnom pivskom brendu namijenjenom potrošačima u Dalmaciji, gdje će se isključivo i distribuirati. 

Osim po recepturi, ''Hajdučko'' pivo, kako mu i ime govori, posebno je i zbog lokalne relevantnosti za Dalmaciju gdje se hajdučko ime cijeni generacijama i tradicionalno povezuje s vrijednostima poput hrabrosti, snage duha i zajedništva te ljubavi prema svome kraju. 

Hajdučka hrabrost, srčanost i odvažnost ponos su žitelja Dalmacije, a te su karakteristike pretočene u novo pivo punog okusa, upečatljive arome i specifične zlatne boje. Carlsberg Croatia lansirala je Hajdučko pivo spravljeno prema posebnoj recepturi imajući na umu ukus kojem teže Dalmatinci. 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • ŽUJAMEN 02.08.2012.

    fora ideja marketinška ali brate mili kuda pan da si zajebeš dan....pivo je ono kako se kaže...isti k...drugo pakovanje...a to da će hajduk dobit 50lipa po prodanoj boci...pa to dobia i dalje kroz sponzorski ugovor koji je panonska pivovara ili ti calsberg potpisala sa hajdukom....dakle ljudi nemojte biti naivni....

  • ŽUJAMEN 02.08.2012.

    bljutavo ko i pan....

  • zorro_1 25.07.2012.

    rijec hajduk dolazi iz turcizma i znaci lopov, varalica, bitanga, probisvijet, neposten covjek uglavnom a ne nikako hrabri i srcani borac- to su opet staro dalmatinsko partizanske price, kao sto im je i klub ustvari Nk Komunist a ne taj neki Hajduk ili kako se vec nazivaju. a u pivo im seopisam - takve je kvalitete. doduse i zuja je isto za onu stvar!

Komentiraj...
Vidi sve komentare