To je to što me zanima!

'Bili' opet plaćaju zbog izgreda navijača: Hajduku 40.000 kuna

Navijači Hajduka tijekom utakmice protiv Rijeke na Rujevici (1-1) upalili su 15-ak pirotehničkih naprava, zbog čega je disciplinski sudac HNL-a Alan Klakočer odrezao novu visoku kaznu
Vidi originalni članak

Nedjeljna utakmica između Rijeke i Hajduka (1-1) imala je nastavak u vidu prepucavanja oko mogućeg penala za Splićane nakon starta Ivana Tomečaka na Marinu Jakolišu, a u srijedu je tradicionalno kazne izrekao disciplinski sudac HNL-a Alan Klakočer.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hajduk je kažnjen s 40.000 kuna, kako stoji u priopćenju, zbog opetovanih prekršaja iz članka 67. i 68. disciplinskog pravilnika HNS-a. Konkretno, zabilježili su paljenje 15-ak pirotehničkih naprava i neprimjereno i uvredljivo skandiranje u više navrata.

I Riječani su, kao organizatori, kažnjeni minimalnom novčanom kaznom od 5000 kuna.

Podsjetimo, Hajduk je kažnjen i zbog navijačkih izgreda i nakon utakmice protiv Dinama (1-0) na Poljudu, i to sa 75.000 kuna zbog paljenja 47 baklji, tri dimne kutije, dva stroba i osam topovskih udara.

I Rijeka je kažnjena u pretprošlom kolu, također zbog incidenata na Rujevici. Tijekom utakmice protiv Intera (1-1) i nakon nje domaći navijači vrijeđali su suce, za što su morali platiti 20.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • nisamneznamgdje 18.09.2019.

    A tribine izgledaju kao zatvor još samo fale čuvari sa puškama

  • xdadax 18.09.2019.

    Torcida je uvijek bila največa stoka hrvarskog nogometa.. svi do jednog ništ koristi..

  • arow 18.09.2019.

    U Italiji su poceli rjesavati te probleme i izlazi vani puno prljavstine Juve je prijavio vodje navijaca koji su trazili tot karata po utakmici,a koje su poslije uredno preprodavali. Ako ne daju onda bi pak oni pravili problem na tribini i klub bi bio kaznjen Znaci 20-ak osoba je u zatvoru od toga mislim 7 vodja ultrasa Znaci nista nije slucajno

Komentiraj...
Vidi sve komentare