To je to što me zanima!

'Neke stvari mi se ne sviđaju, ali to ćemo riješiti u svlačionici. Gvardiol? Blizu je prve postave'

Moramo imati više okomitih paseva, moramo više puta šutirati prema golu, tu smo u deficitu. Nema tu puno priče i razgovora, rekao je izbornik i najavio obrambeni stav protiv Engleza
Vidi originalni članak

Iako je Hrvatska izgubila od Belgije u posljednjoj utakmici uoči Eura (1-0), izbornik Zlatko Dalić bio je zadovoljan.

- Donijela nam je optimizam. Igrali smo dobru utakmicu, kvalitetnu, s vrlo jakim protivnikom, bili smo ravnopravni. Primili smo gol koji se nije smio dogoditi. Možda smo bili preslabi prema naprijed, nismo stvorili dovoljno šansi. Bili smo dobri, kompaktni, puno bolji nego prije i ovo me ohrabruje - kazao je Dalić za Novu TV.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naravno da nije sve idealno. No o detaljima ne bi htio javno.

- Imamo neke stvari još popraviti i porazgovarati. Pogotovo oko nekih stvari koje mi se ne sviđaju, ali to ćemo riješiti u svlačionici. Moramo biti svi zajedno kompaktni, nema tu puno priče i razgovora, moramo igrati ono što se dogovorimo.

A što traži od igrača?

- Moramo imati više okomitih paseva, moramo više puta šutirati prema golu i ući s više igrača u završnicu. Tu smo malo u deficitu, tu je jedan problem kojeg moramo ispraviti u ovih pet-šest dana. Bili smo dosta angažirani i dosta smo trčali, ali na to nas je prisilio protivnik.

REAKCIJE NAKON PORAZA Kova priznao: Fali nam igrača gore; Petko: Mogu ja još i bolje. Englezi? Ma ne plašim ih se...

Joško Gvardiol debitirao je odigravši u drugom poluvremenu umjesto Borne Barišića. Hoće li startati protiv Engleza?

- Htio sam ga probati, tek je došao. Pokazao je da može, pokazao je svoju snagu i kvalitetu i blizu je - rekao je Dalić i najavio utakmicu protiv Engleske iduću nedjelju na Wembleyu:

- Englezi će sigurno biti vrlo agresivni, pogotovo u početku utakmice, mi se moramo obraniti.

Idi na 24sata

Komentari 171

  • plavideset 07.06.2021.

    Dalicu izvrsno ti ide, sve si ih uspio prevariti. Sad sve reprezentacije misle da smo losi a razbit cemo ih sa pola snage na Euru,  jel da? Euro je nas!!!

  • GravceTavce 07.06.2021.

    Gvardiol obavezno u prvih 11. Po meni isto tako i Orsic za Rebica ili Perisica. A o Vrsaljku necu pocet. Zao mi ga, ali jednostavno nije u formi i gotovo. Stavi Juranovica pa kaj bude bude.

  • Medvescak1 07.06.2021.

    Daliću,ostavi se nogometa i ne lupetaj. Nemogu te više slušati sa svojim glupostima. Stalno si zadovoljan a repka ti je i igra za ku...c !

Komentiraj...
Vidi sve komentare