Obavijesti

Sport

Komentari 112

Kova priznao: Fali nam igrača gore; Petko: Mogu ja još i bolje. Englezi? Ma ne plašim ih se...

Kova priznao: Fali nam igrača gore; Petko: Mogu ja još i bolje. Englezi? Ma ne plašim ih se...

Bilo je dosta dobrih stvari, ali i onih koje bi trebalo poboljšati. Ali tako je bilo i uoči Rusije, rekao je veznjak Chelseaja, a napadač Dinama samouvjereno poručio: Ne plašim se Engleza

VIDEO

Mateo Kovačić vratio se u reprezentaciju nakon naslova europskog prvaka s Chelseajem i igrao sat vremena u porazu kod Belgije 1-0 u posljednjoj utakmici Hrvatske uoči Eura.

- Dosta smo dobro krenuli u utakmicu. Poslije par grešaka primili smo taj gol dosta bezveze. Bilo je dosta dobrih stvari, ali i onih koje je trebalo poboljšati. Ali tako je bilo i uoči Rusije protiv Brazila. Bit ćemo spremni za Euro - rekao je Kova za Novu TV.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

'Vatreni' trenirali u Velikoj Gorici 00:56

Romelu Lukaku doveo je Belgijce u Bruxellesu u vodstvo krajem prvog poluvremena, a Hrvatska je najozbiljniju šansu preko Josipa Brekala imala tek u zadnjim trenucima.

- Malo nam fali igrača gore, dolazaka iz drugog plana. Luka i ja dosta smo se povukli. Bilo je teško. Bila je dobra utakmica, zasluženo su pobijedili - kaže Kovačić.

Zaigrao je u veznoj liniji s Lukom Modrićem i Mateom Kovačićem.

- U Chelseaju smo više s dvojicom, ovdje s trojicom. Paše mi to, igrali smo to u Madridu, ali fali nam dolazaka prema naprijed. Rotirat ćemo se nas trojica...

Sve treba biti uštimano za iduću nedjelju i okršaj s Englezima na Wembleyu.

- Najvažnije je kako ćemo krenuti s prvom utakmicom. Ako krenemo dobro, diže se samopouzdanje i ona će puno toga pokazati - zaključio je Kovačić.

International Friendly - Belgium v Croatia

Bruno Petković započeo je utakmicu, imao i jednu solidnu šansu, no nije uspio dohvatiti centaršut.

- Imali smo možda i najbolju priliku na samom kraju za izjednačenje. Bolje bi izgledalo, ali ništa ne mijenja. Mislim da smo napravili napredak u odnosu na prošlu utakmicu jer smo igrali protiv težeg protivnika. Neću reći da smo isprobavali određene stvari, ali svakom utakmicom sve smo ukomponiraniji i ostaje nam tjedan dana da se pripremimo - rekao je Petko.

- Početkom drugog dijela okrznuo sam loptu, u nekim drugim okolnostima milimetar više donio bi gol. Prilagođavam se na drugačijoj poziciji. Mislim da idem u dobrom smjeru, mogu još i bolje i ne bojim se Engleske - dodao je.

Kako se pripremiti za Englesku?

- Ne trebamo raditi nikakve analize. Kvalifikacije smo odradili sigurno, nismo se tresli do zadnjeg trenutka. Imamo jako dobru momčad, dosta iskusnih igrača koji igraju na top nivou, mlađih koji dolaze, koji su potencijali i nemamo se čega plašiti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića