To je to što me zanima!

'Bili smo nepošteni prema Leu, poboljšat ćemo mu ugovor'

Predsjednik Barcelone odbacio je sva nagađanja o mogućoj prodaji Lea Messija. Josep Maria Bartomeu čak je najavio da će Messijev sadašnji ugovor još podebljati
Vidi originalni članak

Leu Messiju poboljšat ćemo sadašnji ugovor koji traje do 2018. godine. Nije to novi ugovor, samo će neke stavke biti poboljšane. Jedino što od njega tražimo jest da nastavi igrati kao što je igrao do sada, najavio je predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu.

Nakon što je Barcelona u samo tjedan dana ispala iz Lige prvaka, izgubila u prvenstvu i ostala bez Kupa kralja, počela su nagađanja kako će Katalonci prodati najboljeg igrača.

- Nepravedni smo prema Messiju. Godinama već predvodi ovu fantastičnu momčad i siguran sam da će tako nastaviti i u godinama koje dolaze. Znam da i on to želi. Najbolji je nogometaš svijeta i imamo puno povjerenja u njega - kaže Bartomeu.

Predsjednik je dao i podršku Tati Martinu.

- Poštujemo našeg trenera i vjerujemo u njega. Imamo još pet utakmica u prvenstvu, ne zaostajemo puno za vodećima koji se mogu 'poskliznuti' do kraja sezone.

Iako imaju zabranu kupovanja igrača, predsjednik je najavio transfere na ljeto.

- Ne mogu vam još objaviti što ćemo napraviti na ljeto jer sezona još traje, no bit će nekih promjena u momčadi. Neće biti nikakve revolucije, ali malih promjena će biti.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • p4nT 21.04.2014.

    Umijesto da bude zahvalan što je dogurao tu di je dogurao uz pomoć barceloninih liječnika. Svi znamo da nikad ne bi postao nogometaš da mu nisu vrhunski liječnici davali hormone rasta i ne znam kakve sve ne terapije. Da bude vjeran tome klubu , on šeta po terenu i nezadovoljan je svojom plaćom .... pff.

  • rzbrzotrz 20.04.2014.

    Problem je u krovnoj organizaciji koja bi bez ikakvih problema mogla uvesti pravila i kada su visine transfera u pitanju, međutim pitanje je koliko to FIFA-i i UEFA-i odgovara, pogotovo menadžerima koji imaju njihove licence... A ove pričice oko bahatosti, nekulturi Messija ili Ronalda mogu se proširiti i u ostale lige petice u kojima nema ekipe bez barem jednoga takvoga. Samo kad vidim Dinamove zvjezdice kada nabiju one slušalice na uši ...

  • Majstorsmora_2 20.04.2014.

    Lol pa svaki mjesec pišu kako ce mu poboljsat ugovor..

Komentiraj...
Vidi sve komentare