To je to što me zanima!

Bili su na SP-u u Katru, a sad je rukometni došao k njima: Ovo su najvjerniji hrvatski navijači

Dragan i Mirjana žive u Švedskoj i idu na sve utakmice rukometne, nogometne i teniske hrvatske reprezentacije. Nedavno su se vratili iz Katra, a sad je SP došlo k njima
Vidi originalni članak

Dragan Lukić i Mirjana Akrapović vjerni su navijači hrvatske reprezentacije koji od 2010. godine ne propuštaju utakmice 'vatrenih'. Za njih je svaka utakmica gostujuća jer rade i žive u Švedskoj, u gradu Finspangu, 200-tinjak kilometara udaljenom od Stockholma.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako im zbog hrvatskih nogometaša nije teško 'potegnuti' ni na drugi kraj svijeta, najmanji im je problem bio doći u Jönköping i podržati naše rukometaše protiv Egipćana na otvaranju Svjetskog prvenstva.

Dragan, Mirjana i još 3500 hrvatskih navijača bodrili su 'kauboje', no ni to nije bilo dovoljno da ne doživimo težak poraz od prvaka Afrike. Šteta, priča bi tad bila potpuna...

- Zaista ne znam što bih rekao, žao mi je ovih navijača - rekao je razočarani kapetan Domagoj Duvnjak.

- Od 2010. nismo propustili nijednu službenu utakmicu Možda neku prijateljsku jesmo, ali službenu svakako nijednu. Mi svoje godišnje odmore i slobodne dane planiramo prema rasporedu utakmica hrvatske nogometne reprezentacije. I ne samo nogometne, nego i teniske i rukometne - ispričali su nam u Katru.

KAKO SU IGRALI Zadovoljila tek dvojica, dok su neki i dalje bolji u klubovima KALKULACIJE Što ovaj poraz znači za Hrvatsku i kako možemo do četvrtfinala?

Priču o navijačima koji zauzimaju prva dva mjesta na neslužbenoj HNS-ovoj ljestvici s najviše odgledanih utakmica pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • trutamon 14.01.2023.

    e da zive u hrvatskoj sa prosjecnom placom isli bi na svaku utakmicu ali ispred tv.a

  • Ohm 14.01.2023.

    Hrvat iz Paklareva 🤣🤣🤣

  • 14.01.2023.

    Jesi li ovi u redovnom radnom odnosu od 2010g. , ili žive od rente?

Komentiraj...
Vidi sve komentare