To je to što me zanima!

Bilić i Mladen Bartulović sve dalje od transfera na Poljud

Samo su tri dana do kraja prijelaznog roka, već danas putujem na pripreme, a i trener me želi zadržati, nabrojao je Mate Bilić prepreke koje stoje na putu povratka
Vidi originalni članak

Hajdukov predsjednik Josip Grbić stupio je u kontakte s dvojicom bivših igrača Hajduka, Matom Bilićem i Mladenom Bartulovićem, koje bi želio vidjeti na Poljudu, no po svemu sudeći od njihova povratka neće biti ništa. 

- Samo su tri dana do kraja prijelaznog roka, već danas putujem na pripreme, a i trener me želi zadržati – nabrojao je Mate Bilić prepreke koje stoje na putu eventualnog povratka na Poljud. 

- Hajduku hvala na interesu, možda jednom i pronađemo zajednički jezik, no sada je to praktično nemoguće. 

Ne razvija se najbolje ni posao oko povratka Mladena Bartulovića. 

- Kontaktirali jesmo, ja sam im rekao svoje uvjete i sada je sve na njima. Ukoliko se Hajduk ne javi, imam i drugih opcija.... – kaže Bartulović.

Reakcija iz Hajduka nema, poljudske kancelarije zatrpane su DVD-ima i životopisima igrača sa svih strana svijeta, koje menadžeri nude 'za male pare'. No većina menadžera spušta se s drugog kata Poljuda neobavljena posla. 

- Oni misle da sami mogu kupiti igrače. Zovu okolo, raspituju se, a tako se posao ne radi. Ne možeš zvati igrača da dođe u Hajduk, a ne ponuditi mu ništa. Pa tko će doći na lijepe oči – kaže jedan od njih i dodaje kako mu se čini da će Hajduk u nastavak sezone ući s igračkim kadrom koji se trenutno sprema u Turskoj. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • boys 29.01.2011.

    hahahahahaha

  • torca1950 28.01.2011.

    ma dajte da oni ne mogu dati 600 000€ za alispahića koji vrijedi 2mil...šibenik ga nije htio prodat jer dinamo nudi 250 000...gadi mi se ta uprava,prodaju igrača za 5mil i onda dovedu zamjenu za 200 000€...kakva je to zamjena???treba mu 3-4god da razvije svoj talent i dokaže se,umjesto da dovedu pravog igrača...mah žalosno

  • dezbezvez 28.01.2011.

    zas ne kupite prava pojacanja ne razumijem

Komentiraj...
Vidi sve komentare