To je to što me zanima!

Bilić još čeka prvu proljetnu pobjedu na klupi Lokomotiva

U 25. kolu ruskog prvenstva Bilićeva je momčad gostovala kod Kubana i nastavila niz bez pobjede. Završilo je 0-0. Ćorluka i Krešić za Lokomotiv su igrali cijeli susret
Vidi originalni članak

Slaven Bilić na klupi Lokomotiva iz Moskve na pobjedu čeka od 1. prosinca prošle godine kada je njegova momčad s minimalnih 1-0 pobijedila na gostovanju kod Alanije. 

U 25. kolu ruskog prvenstva njegova je momčad gostovala kod Kubana i nastavila niz bez pobjede. Završilo je bez golova, 0-0.

Vedran Ćorluka i Dario Krešić za Bilićevu momčad odigrali su cijeli susret.

- Trebali smo pobijediti. Zavrijedili smo igrom zabiti barem jedan, ako ne i dva, tri pogotka. Stvorili smo pet stopostotnih šansi, ali nismo uspjeli zabiti. Zašto nismo zabili? Nismo. To je tako... - rekao je iziritirani Bilić nakon utakmice.

- Jesam li zadovoljan rezultatom? Morate shvatiti da je gostovanje u Krasnodaru uvijek teško. Kuban je dobra momčad, ali ovdje smo došli po tri boda – zaključio je bivši šef "vatrenih".

Bilić je tako nastavio loš proljetni niz u kojem je u šest kola osvojio tek tri boda. 

Lokomotiv je nakon 25. kola tek na desetom mjestu s 34 boda i nastup u Europi sljedeće sezone sve je dalje.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • CFC 1905 20.04.2013.

    Odgledo sam par utakmica sa početka sezone, igrali su odlično, vrlo disciplinirano. Obrana im je bila solidna, sa našim Ćarlijem, napad fantastičan sa Caicedom i Pavlyuchenkom, samo se ne sječam da su imali pravog playmakera i općenito dobar vezni red. Nažalost, vjerovatno će dobiti otkaz jer se u današnje vrijeme traže brzinski rezultati, a pri tome zanemaruje rezultat na duge staze, koji bi, uvjeren sam, naš bivši izbornik postigao.

  • kike_10 20.04.2013.

    sloabo je to, još i igraju donekle dobro, al nemogu dat gol da ga jebeš... premda i dalje smatram da bilić nije tolko dobar trener ko što su ga prikazivali, a razlog tome je činjenica da je imao žutog uz sebe. od kad žuti više nije bio s repkom onda je počeo i lagani pad... čisti dokaz je žuti sad u turskoj nema neke igrače, a igraju super i bore se za europu, dok s druge strane bilić ima bolje igrače, ali sve je to klimavo te su i rezultati takvi... dao bog da ga krene, želim mu sreću jer je naš čovjek i da uspije...

  • NikolaCro17 20.04.2013.

    Popit će otkaz kad tad, nisam očekivao ovako loše rezultate, dobro su krenuli ali ovo sad je strava...

Komentiraj...
Vidi sve komentare