To je to što me zanima!

Bilić: Još ću razgovarati s onima koji su najavili kraj

Izbornik Bilić u prvom je mandatu ostao bez Prše, u drugom bez Nike Kovača, a sad bi mogao ostati i bez Roberta, Olića, Križanca. Pričat će s njima...
Vidi originalni članak

Nije tu ništa još odlučeno, još ću razgovarati sa svima koji su najavili odlazak, rekao je novi / stari izbornik Slaven Bilić o mogućim odlascima iz reprezentacije. U prvom se mandatu oprostio od Prše, u drugom od Nike Kovača, a sad bi mogao ostati bez brata Roberta, Olića, Križanca... Izbornik je najavio da slijede nagovaranja. Također je mišljenja da ne treba puno toga mjenjati.
- U ove tri godine bilo je više uspjeha nego razočaranja. Naš je način rada bio dobar. Istina, bilo je manjih sitnica, koje ćemo mjenjati. Ali čak će 95 posto stvari ostati isto - kaže Bilić.
Sredinom studenoga osam drugoplasiranih reprezentacija iz kvalifikacija igrat će dodatne kvalifikacije, a Hrvatska će u to vrijeme igrati prijateljske utakmice. Suparnici još nisu poznati, ali je siguno da to neće biti naši stari sparing-partneri Slovenija i BiH jer oni će igrati u tim kvalifikacijama. Vjerojatno će jedna utakmica biti domaća, a druga gostujuća, a moguća destinacija je Katar.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • odbojkašica4ever 17.10.2009.

    bilić je car

  • f-b 17.10.2009.

    Opet Katar, pa kakva je to utakmica, nadjite nesto normalnije, npr. Ceska i njima ce biti dosadno u studenome!

  • zipzip 17.10.2009.

    Ovaj prazit do iduće jeseni i tako neće imati drugog posla osim hodanja po kavama i dogovaranja postotaka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare