To je to što me zanima!

Bilić još ne zna za pobjedu: Sa Čukaričkim je odigrao "nulu"

Ako dosada bivši hrvatski izbornik nije bio zabrinut, sada mu sigurno nije svejedno. Nakon poraza od St. Paulija i QPR-a te remija protiv Schalkea, odigrao je tek 0-0
Vidi originalni članak

Četvrtu utakmicu na klupi Bešiktaša Slaven Bilić ne zna za pobjedu! U prijateljskom susretu protiv beogradskog Čukaričkog njegova turska momčad remizirala je bez golova. 

Ako dosada bivši hrvatski izbornik nije bio zabrinut, sada mu više sigurno nije svejedno. Nakon minimalnih poraza od St. Paulija i QPR-a te remija protiv Schalkea (1:1), 'nula' protiv srpske momčadi znak je da nešto ne štima. 

Možda mu napad eventualno profunkcionira kada i ako mu dođe Ronaldinho...

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 01.08.2013.

    I taj Besiktas nabijem na k...c

  • vuk2011 01.08.2013.

    Ovi u Bešiktašu su pobenavili totalno!!! Tolike pare troše na igrače, a ne mogu dovesti pravog trenera!! Užas! Kao i Dinamo, igrače plaćaju po dve-tri milje, a trener bena. ali očito je to tako jer se na treneru ne može zaraditi kao na igraču.

  • The_Man 01.08.2013.

    da ste vi mene vidjeli samo kako sam bilića psovo jučer, čuli su me susjedi 3 ulice dalje! za okruglo hiljadu eura me ta šuga zajebala reko valčjda će dobit najjeftiniju momčad srpske lige kad ono i to pre velig zalogaj za tog stručnjaka! predviđam mu 12 mjesto i smjenu na poil sezone!

Komentiraj...
Vidi sve komentare