To je to što me zanima!

'Kakve veze ima što je moj brat menadžer? Neka radi što želi'

Ako gledamo prvo poluvrijeme, onda moramo mijenjati sve. Nijedna utakmica nije savršena, uvijek ima detalja koji se mogu popraviti, kazao je Bilić u Sheratonu
Vidi originalni članak

Dan nakon pobjede nad Češkom, Slaven Bilić još je jednom, hladne glave, rezimirao utakmicu. 

- Zadovoljan sam rezultatom i to baš zadovoljan. Dugo smo analizirali. Česi su jaki i nije mala stvar pobijediti ih. Prvim poluvremenom nisam zadovoljan. Imali smo dva gola prednosti, ali nije izgledalo da zaslužujemo voditi - kazao je izbornik na presici u Sheratonu.

Koje greške mora mijenjati ako želi do pobjede nad Gruzijom u ožujku?

- Ako gledamo prvo poluvrijeme, onda moramo mijenjati sve. Nijedna utakmica nije savršena, uvijek ima detalja koji se mogu popraviti. Mi bi trebali preuzeti više rizika, a ne davati alibi 'čiste lopte'. Nećemo zatvarati oči pred lošim stvarima - iskren je Bilić.

Ivo Iličević zaigrao je briljantno. No prije odgovora slijedilo je ozbiljno pitanje. Sukob interesa. Tražio je pomoć suradnika Jurčevića...

- Uh, Jura daj ti odgovori na Iličevića, a ja ću razmisliti o ovom ozbiljnijem pitanju.

- Da, Aljoša i ja smo u sukobu jer imamo dionice Hajduka, to se može tako protumačiti, ali u formi i sadržaju to je puno drugačije. Mi to pokušavamo riješiti, ali ako je jedino rješenje da 'poderem' te dionice, neću to napraviti, a neće ni Aljoša. Problem je u tome da su one neprenosive - govori Bilić.

Brat mu je menadžer.

- Da, on to radi, a kave to sad veze ima? Radi što želi. Tu nisam u sukobu, ni po pitanju forme, a kamoli sadržaja...

Ipak stigao je i odgovor o Iličeviću.

- Iličević nas je ugodno iznadio, dugo smo ga pratili. Može pokriti sve, a pogotovo po desnoj strani - rekao je Nikola Jurčević.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • user_73749 10.02.2011.

    Ni u Zakonu (a to je jedino bitno za ZAKONSKI sukob interesa), kao ni u Statutu HNS-a, ne spominje se srodstvo s menadžerima kao konstitutivni element zabrane obavljanja funkcije u športskom savezu. Samo za natjecateljske klubove. Točka. Slaven Bilić sada, a i Igor Štimac možebitno, nisu u zakonskom sukobu interesa dok Mario, Zoran i Zdravko to svakako jesu po člancima 27. i 34. Zakona o sport RH. Svaki će vam pravnik to potvrditi, svaka osoba koja poznaje zakone RH. Ovakve priče mogu biti ili iz neinformiranosti ili da se spinom ublaži Mamićev sukob interesa i protupravno bogaćenje članova njegove obitelji.

  • Kaniđa 10.02.2011.

    Pozdrav ! Imamo dobrog izbornika i stručni stožer,imamo dosta kvalitetnu mladu momčad,pustite neka rade,rezultati če doči. Nejde to s danas na sutra ! A ti koji stalno komentiraju i kad pobjedimo nisu valjda zadovoljni sami sa sobom !

  • Skrle_1 10.02.2011.

    evo, opet svi seru. zabijemo 4 gola jednoj češkoj, kontroliramo cijelo drugo poluvrijeme, stalno stvaramo prilike, ali niti to nije dovoljno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare