To je to što me zanima!

Bilić krenuo porazom: Seattle razbio kombinirani West Ham

U klubovima najjačih europskih liga pripreme su tek na samim počecima, dok većina njih ne može računati na svoje najbolje igrače. Hammersi su bili bez Payeta...
Vidi originalni članak

Na turneji u SAD-u, Slaven Bilić i njegov West Ham krenuli su uvjerljivim, ali ne previše zabrinjavajućim porazom od Seattle Soundersa 3-0.

U klubovima najjačih europskih liga pripreme su tek na samim počecima, dok većina njih ne može računati na svoje najbolje igrače budući da i dalje traje Europsko prvenstvo u Francuskoj, pa su igrači tamo ili na zasluženom odmoru. 

Tako je Slaven lišen usluga najboljeg igrača Dimitrija Payeta koji sutra igra za 'tricolore' protiv Njemačke, a osim njega, na raspolaganju nema važne igrače poput Ogbonne i Antonia. Stoga, na Seattle je poslao ovaj sastav:

West Ham (4-4-2): Adrian, Byram, Reid, Page, Rice, Makasi, Noble, Poyet, Samuelsen, Carroll, Brown 

Zamjene: Spiegel, Cresswell, Quina, Henry, Lanzini, Obiang, Nordtveit, Feghouli, Martinez

Priliku su dobili svi igrači, dok je utakmica bila pomalo egzibicijskog karaktera budući da je viđeno 35 udaraca sveukupno. Amerikanci su poveli u 42. minuti golom Gomeza, a mladi je Morris potvrdio pobjedu u samo dvije minute. U 70. i 72. minuti kažnjavao je pogreške engleske obrane.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Marko Pejić 06.07.2016.

    bilic je inace jedan od najboljih, da bar nase Hrvate trenira <3

  • 1g2l3u4p 06.07.2016.

    Bilić je rođeni pobjednik.ove sezone dize titulu premier lige

  • mesuney 06.07.2016.

    Ma sjetimo sw kako su izgledali prije nego je prvenstvo pocelo prosle sezone, kao sto kazem uvijek, pripremne utakmoce nisu pokazatelj bas nicega

Komentiraj...
Vidi sve komentare