To je to što me zanima!

Bilić: Livaja nije napravio ništa pogrešno u reprezentaciji! Stanić: Svi su lančano pogriješili

Kad igrač napravi nešto što se ne sviđa ni dijelu reprezentacije, to može galvanizirati momčad. Ovo je nešto drugo, Livaja nije napravio ništa negativno u dresu reprezentacije, to se dogodilo vani, nakon utakmice protiv Šibenika, tvrdi Bilić
Vidi originalni članak

Bez obzira na rezultat, moramo biti ponosni na kontinuitet ove generacije. Ako smo mi 1998. probili led, ovi su pravi ledolomci.

Počeo je tako Mario Stanić u studiju Nove TV uoči okršaja Hrvatske i Nizozemske.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A onda se jako "vatreno" društvo osvrnulo na slučaj Livaja i otpadanje Joška Gvardiola.

- Livaja je najbolji strijelac HNL-a, standardizirao se u reprezentaciji, imao je zapaženu ulogu, a u toj ulozi nismo najzadovoljniji ovim izborom igrača. A za Gvardiola se više od godine dana tuku najveći svjetski klubovi i nedostajao bi bilo kojoj reprezentaciji - rekao je Slaven Bilić, a Stanić se nadovezao:

- Livaja nije ni prvi ni zadnji takav slučaj. Kod nas je Igor Cvitanović bio potjeran, ne u ovakvim okolnostima, pa su bili Rebić i Kalinić. A sada je trakavica u medijima ostavila jak dojam i ostavlja traga, svi su napravili lančani niz pogrešnih reakcija.

Ne vjeruju da taj slučaj može dodatno homogenizirati momčad.

- Ne možemo reći da će ovo galvanizirati momčad. Slučaj Cvitanović ili Kalinić dogodili su se uoči velikog natjecanja i kad igrač napravi nešto što se ne sviđa ni dijelu reprezentacije, to može galvanizirati momčad. Ovo je nešto drugo, Livaja nije napravio ništa negativno u dresu reprezentacije, to se dogodilo vani, nakon utakmice protiv Šibenika, u posve drugoj utakmici. Pa ne vidim u ovome ništa pozitivno, što bi moglo momke pojačati kao grupu - tvrdi Bilić.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 1950 th 16.06.2023.

    Ajde pušite ga Livaji

  • 15.06.2023.

    Nista pogresno osim uvreda i zbog toga nije trebao biti ni pozvan u repku

  • 15.06.2023.

    Bilić nije u pravu.Sigurno da livajina glupost nije sjela velikoj većini reprezentativaca i stručnom stožeru ono protiv šibenika mu ni pola hajdukovaca ne odobrava,zamislite da je hajduk izgubil kup i da su šibenčani vrijeđali kao livaja pa drvlje i kamenje bi po njima sasuli.Livaja je opravdano izbačen iz repke sve ostalo je teško licemjerje

Komentiraj...
Vidi sve komentare