To je to što me zanima!

Bilić napušta Kinu nakon šest mjeseci? Želi ga Fenerbahče!

Ali Koc, Fenerov gazda, najavio je da će u ponedjeljak objaviti ime novog trenera nakon Emrea, no očito ga još nije našao. Bilić mu je favorit, a za Engleze, pak, favorit je da preuzme i Fulham!?
Vidi originalni članak

Slaven Bilić mogao bi završiti kinesku avanturu već nakon šest mjeseci! Bilić je, naime, velika želja Fenerbahčea koji pokušava sve kako bi vratio u Tursku bivšeg hrvatskog izbornika koji je već s Bešiktašem upoznao tursku ligu.

Međutim, problem su Kinezi koji neće tako lako pustiti Bilića, ali i njegov ugovor kojim zarađuje gotovo šest milijuna eura. Za usporedbu, u Istanbulu ne bi imao više od 2,5.

Ali Koc, Fenerov gazda, najavio je da će u ponedjeljak objaviti ime novog trenera nakon Emrea, no očito ga još nije našao. Bilić mu je favorit, a za Engleze, pak, favorit je da preuzme i Fulham!? Da će u Premier ligu, tečaj na kladionicama sada se smanjio na 3,00.

A sve kuha nakon što Bilić nije vodio svoj Beijing Gouan u današnjem porazu 0-7 (!) u azijskoj Ligi prvaka od japanskog Kawasakija. Međutim, tu utakmicu nije igrala ni prva Bilićeva momčad jer bi po ulasku u Uzbekistan i Taškent, gdje se igrala utakmica, svi morali u 14-dnevnu izolaciju. Stoga su protiv Japanaca igrale rezerve. I nisu se proslavile...

Bilić je, inače, u siječnju potpisao dvogodišnji ugovor s Beijingom, a koji mu je postao nova stanica u trenerskoj karijeri nakon Hajduka, Hrvatske, Lokomotiva, Bešiktaša, Al-Ittihada, West Hama te WBA-a. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 30.06.2021.

    Realno gledajući,jedini naš trener koji nešto vrijedi je onaj koji trenira u Ligi petice po meni

  • Kegla💪🏻 30.06.2021.

    Dalicu nedaj se ti si nas izbornik jos dugo💪🏻🇭🇷

  • Kegla💪🏻 30.06.2021.

    Ma napusta on sad bi ti rekao sta,napustit ce kinu sa placim 6 mil da bi vodio fener za 2.5 mil hahaha ajde da je to neki klub iz perica nego fener iz turske daj ne pisite gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare