To je to što me zanima!

Bilić: Nitko se više ne čudi što smo u finalu! A igrači koji su ušli nakon Petka, to nije bilo dobro

Izgubili smo penale, ali najveći uspjeh je što smo postali konstanta. Ne top 10, 12, čak ni top 8, rekao je bivši hrvatski izbornik
Vidi originalni članak

Gledaj, šteta je trofeja. Tko zna kad će opet doći, znaš? Ne mogu penali pokvariti dojam utakmice, ali je šteta trofeja jer je bio de facto tu. Španjolci su me iznenadili kako su rutinirano pucali penale nakon Svjetskog prvenstva, ali vrhunski su pucali. Mi smo imali dva dosta slaba penala, rekao je Slaven Bilić za Novu TV.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivši hrvatski izbornik nakon poraza Hrvatske od Španjolske najbolje zna kako se osjeća Zlatko Dalić. Samo su njih dvojica izgubili na penale u povijesti "vatrenih". Nakon Turske na Euru 2008., kobna je u Rotterdamu bila Španjolska.

- Kramarić mi je bio dobar u prvom poluvremenu. Mučio ih je, čuvao loptu. Igrači koji su ušli nakon Petkovića, nije to bilo tako dobro. Pali smo kvalitetom i energijom. Brozović je letio u drugom produžetku, ali dotad nisi vidio samo njega, malo je ostalo na njemu. Španjolci su svježije i s više samopouzdanja ušli u penale - kazao je Bilić.

Slaven je ipak optimist za budućnost.

- Sve smo napravili u hodu bez da je rezultat pao. Smjena generacija koja zna biti jako bolna je odrađena. Ništa novo, nema veze. Izgubili smo penale, ali najveći uspjeh je što smo postali konstanta. Ne top 10, 12, čak ni top 8. Nitko se više ne čudi što smo bili u finalu.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • sprangija 20.06.2023.

    Nikad mladenka,uvijek djeveruša

  • davidovic2 19.06.2023.

    da ono drvo od Majera se nije sapleo u ključnom momentu sve bi bilo u redu

  • kliperson1 19.06.2023.

    Dobro jutro izbornici! Kako ste? Pljuje se po izborniku vidim i po igračima. Svi ste vi prije 3 dana uzdizali u nebesa te iste ljude. Sram vas može biti. Što ste mislili, da će nam Španjolci pustiti da radimo što nas je volja po terenu? Da će nam se pobjeda pokloniti? Svi su odigrali dosta dobro. To je jedno veliko finale, protiv jedne od najboljih reprezentacija na svijetu, nije to neka utakmica kupa Imotske zagore! Majer i Erlić su bili ispod očekivane razine, ali ne možeš očekivati da će svi odigrati vrhunki. Pogledaj njihovog Jesusa Navasa - pa frajer je curio na sve strane, mali Gavi se nije pošteno složio s loptom. Tko nam je kriv što Kramaric nije zabio kad je išao 1 na 1 s golmanom ili njima što nisu zabili one prilike u zadnjih 20 min regularnog dijela tekme? To je nogomet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare