To je to što me zanima!

Bilić ostaje trener Lokomotiva! Iduće sezone mora biti u TOP 3

Bilićeva stolica ipak nije čvrsta. Dobit će slobodne ruke za pripreme i kupnju novih igrača, ali uvjet je da mora biti među tri prvoplasirane momčadi ruskog prvenstva
Vidi originalni članak

Slaven Bilić dobio je povjerenje Upravnog odbora i ostaje trener Lokomotiv Moskve i iduće sezone! 

Je li odšteta od 6 milijuna eura koju bi mu klub morao isplatiti posrijedi ili nešto drugo, više nije ni bitno, bivši izbornik hrvatske reprezentacije dobio je novu priliku, pišu ruski mediji.

Sastanak je počeo u 8 sati po hrvatskom vremenu, a oko 13 sati su prve informacije došle do ruskih novinara.

- Ne smijem vam ništa reći, pričekajte službeno priopćenje - rekao im je Bilić.

Priopćenje treba izaći tijekom dana, samo je pitanje vremena.

No usprkos povjerenju, Bilićeva stolica nije čvrsta. Dobit će slobodne ruke za pripreme i kupnju novih igrača, ali uvjet je da mora biti među tri prvoplasirane momčadi ruskog prvenstva iduće sezone. Nimalo lak zadatak jer su Zenit, CSKA, Anži i Spartak znatno bogatiji.

Također, ima 10 dana da napravi novi plan za sljedeću sezonu jer postojećim čelnici nisu bili zadovoljni.

Podsjećamo, ove sezone bio je 9. na tablici 16 momčadi, a to je najgori plasman u povijesti Lokomotiva. Prije dva dana se opravdavao dva sata, ali čini se kako je čelnike uspio uvjeriti svojim argumentima.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • soso0015 06.06.2013.

    iza trenerskih uspijeha ovoga krelca u repki bio je žuti tj.Robert Prosinečki covjek koji stvarno kuzi igru a ovaj krelac kao sto rekoh nema blage veze o nogometu .

  • DzozeMurinjo 06.06.2013.

    Da,to je isto kao da netko kaze u C. Zvezdi ili Steaua da ponove uspjeh od prije.Prosla su ta vremena.Pa ni Anzi kada je kupio Eto-a nije odmah bio na vrhu.Treba jednu ekipu uigrati a za to treba vremena a ne samo kupovati.

  • kamujikobajaši 06.06.2013.

    i to je bila priča o rusiji

Komentiraj...
Vidi sve komentare