To je to što me zanima!

Bilić otvorio kinesku avanturu porazom, Ivan Leko pobjedom

Bivši trener West Bromwich Albiona izgubio je u 1. kolu kineske Superlige protiv Shanghai Shenhue, dok je SIPG našeg drugog trenera u Kini, Ivana Leke, ostvario pobjedu na otvaranju prvenstva
Vidi originalni članak

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije nije idealno startao na otvaranju kineske Superlige. Beijing Guoan našeg Slavena Bilića izgubio je s 2-1 u gostima kod Shanghai Shenhue. Ivan Leko je, s druge strane, u prvenstvu startao visokom pobjedom.

VRATIO SE U HRVATSKU Bilić: U Kinu odlazim zbog novca i znam da nisam u rangu Pepa

Bilićeva momčad primila je golove u 59. (Moreno) i 65. (Wu Xi) da bi Li Lei tek u sudačkoj nadoknadi zabio počasni gol. Za pobjedničku momčad je nastupio Matej Jonjić, bivši nogometaš Hajduka, Osijeka i Zadra koji za kruh zarađuje u Aziji od 2015. godine kada je potpisao za južnokorejski Incheon.

Bivši trener West Bromwich Albiona neće imati lagan posao budući da u momčadi ima tek četiri stranca. Tu su bivši napadač Villarreala Bakambu, Španjolac Viera, Južnokoreanac Kim Min-Jae te Brazilac Lucas. 

DRUGI ANGAŽMAN U AZIJI Leko krenuo u nove izazove, službeno preuzeo klupu SIPG-a

Hrvatsku čast u Kini zato je obranio Ivan Leko koji je sa svojim SIPG-om pobijedio na gostovanju protiv Tianjin Jinmen Tigera sa 6-1.  Lekina momčad zabila je sve golove do 57. minute, dok je domaćin zabio počasni gol u sudačkoj nadoknadi. Marko Arnautović je zabio 'hat trick', dva je zabio Lopes, a preostali gol je djelo domaćeg igrača Lu Wenjuna. Vrijedi spomenuti da je bivši veznjak Chelsea, Oscar, asistirao za čak četiri gola.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ante024 24.04.2021.

    Bravo Leko, jako mi se sviđa taj trener

  • egzekutor jos jaci 23.04.2021.

    Klub kojeg trenira se zadnjih par godina uvijek borio za prvaka....s ovim luzerom očito ispada iz lige...

  • BBB1_1 23.04.2021.

    Slaven nula trofeja Bilic makar nije loš trener samo ima luzerski mentalitet jer je iz Splita i nemožeš protiv toga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare