To je to što me zanima!

Bilić Englezima: Ma kakva 'liga bogataša'?! Nije sve u novcu

Bivši hrvatski izbornik i novi hit u engleskom Premiershipu komentirao je ideju najbogatijih europskih klubova da osnuju Superligu u kojoj bi igrali samo najbogatiji
Vidi originalni članak

Ne vjerujem da će se to dogoditi. Ne vidim kako bi to uspjelo. Fifa Uefa su toliko važne i toliko velike, kao i Liga prvaka. Nogometna obitelj je velika i ne mogu zamisliti da bi sve skupa mogao zamijeniti nekakav drugačiji trofej bez obzira koliko novaca se u to uloži, komentirao je Slaven Bilić ideju nekoliko klubova da osnuju Superligu u kojoj bi igrali samo najbogatiji svjetski klubovi.

U Engleskoj je ova tema posljednjih dana itekako aktualna, no Slaven ne vidi nikakvog razloga za novim natjecanjem, pogotovo ne u ovakvom formatu kakav se spominje.

- Ok, novac vlada na jedan način, ali mislim da ima dovoljno novca i za bogate klubove i u ovom sustavu. Nije sve u novcu. Barem ne bi trebalo biti - poučio je pohlepne Engleze West Hamov trener.

S njim se slaže i privremeni trener Chelseaja iako je njegov klub bio u društvu onih (Liverpool, Manchester United, Manchester City, Arsenal i Chelsea) koji su se sastali i ozbiljno pregovarali o Superligi.

- Moramo biti jako oprezni zadiranjem u bilo kakvu ekskluzivnost nogometa i odvajanje. Pogotovo u trenutku kada se događa sjajna sezona jednog Leicestera koji ima sva prava da bude priznat kao ozbiljni natjecatelj za Ligu prvaka. Ne znam točno o čemu su raspravljali na tom sastanku, ali nogomet je za sve, a ne samo privilegirane i bogate - rekao je Guus Hiddink.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • the devil 06.03.2016.

    tek jednu sezonu igra a več misli da je najbolji na svijetu...vaooo,pa pitanje je dokle češ izdržat tako..kakav uspijeh everton pobijedit...kad se vrate Man U i Chelsea u formu,teško češ gledat top 5! samo početnička sreća.sretno ti bilo...

  • mirnimrav 05.03.2016.

    Pitaj te HDZ, naravno da je sve u novcu

  • ayews 05.03.2016.

    Evo dodatne motivacije "siromašnima" Leicesteru i Tottenhamu za naslov!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare