To je to što me zanima!

Bilić pozvao Perišića: Situacija nije alarmantna, ali nije ni bajna

Ivan Perišić u Club Bruggeu igra sjajno i zaslužio je poziv kao i Šime Vrsaljko. Izbornik je međutim zabrinut jer nekolicina nogometaša uopće ne igra u klubovima
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija ove godine prvi ispit ima 9. veljače u prijateljskoj utakmici protiv Češke. 

- Dolazi nam u sredini velikog perioda, jedina nam je provjera uoči nastavka kvalifikacija, zato ćemo je tretirati kao da je kvalifikacijska - rekao je izbornik Slaven Bilić koji je sretan što će igrati u Puli.

- Novi je to stadion koji je po meni fantastičan i moderan, a protivnik izvanredan. S nestrpljenjem iščekujemo utakmicu. 

Novo ime je u biti samo ono Ivana Perišića, a ponovno je poziv dobio i Vrsaljko. 

-  Imam nekoliko sastava u glavi, nadam se da će do utakmice nitko ozljeziditi. Nije alarmantno, ali situacija nije bajna. 

Na popisu je i Mandžukić koji je upitan s obzirom na lom palca noge. Bilić je izjavio kako žali zbog njegove ozljede jer ga je hvalio trener McClaren. Puno očekuje od Eduarda da Silve.

- Napokon je prošao prave pripreme, a jesenas je imao dobru minutažu.

Problem je i s igračima u Tottenhamu.

- Modrić ima status zvijezde Premiershipa i to se osjeća na svakom koraku. Ostali su izgubili status i svjesni su da nemaju nikakvu minutažu. Nisu izgubili motiv i željeli bi ostati iako su nezadovoljni. Redknappu je žao što ne igraju, ali imaju fantastičnu momčad i nema mu se što zamjeriti. Pletikosa nikad nije bio spremniji, leti na treninzima i drugi je golman, a za svaki slučaj tu su i Subašić, Kelava, Antolović, Blažević, Delač...

Reprezentacija se okuplja već 6. veljače.

Popis za Češku

Runje, Pletikosa, Srna, Šimunić, Ćorluka, Strinić, Lovren, Schildenfeld, Vrsaljko, Pranjić, Vukojević, Dujmović, Modrić, Badelj, Rakitić, Kranjčar, Iličević, Perišić, Mandžukić, Eduardo, Petrić, Kalinić, Jelavić, Lakić 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • pacijent 26.01.2011.

    hvala bogu da si se sijetijo pozvat perisica-lakica i ostale dobre mlade decke !!! ovi stari nisu nista uspijeli i odmah mora pasti smijena kao i samim tobom gospodine bilicu !!!bar je tako u ne koruptnom nogometu !!!!!

  • kostanj1 25.01.2011.

    Čemu zvati igrače koji ne igrju u svojim klubovima na prijateljsku utakmicu,treba dati priliku onima koji su u igračkom pogonu,svaka čast nekima ali pojedinci nisu zaslužili da budu na prozivci,vrijeme je za promjene.I Bilić je podlegao pritiscima kojekakvim menađera.To nam nije potrebno

  • StipeTopić 25.01.2011.

    gosp. Alfred Jodl ak ti se nešt ne sviđa onda to izbjegavaš, a pošto 90% ljudi na ovom forumu piše "repka" umjesto "reprezentacija" ispada da si ti ta "crna ovca", boli me naka stvar što te repka nezanima očito je da nisi pravi Hrvat jer je Hrvatima nogometna repka svetinja...i....stavi si pravo ime ako se i njega ne sramiš!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare