To je to što me zanima!

Bilić prelomio: Ide po Oršića, on mu je prva želja ove zime!

Očekuje se ponuda u Maksimir ovih dana jer, navode, Oršić je prvi na listi Bilićevih želja. A barata se odštetom od osam milijuna funti. Prijelazni rok u Engleskoj završava idući petak, 31. siječnja
Vidi originalni članak

Naravno da trebamo pojačanja, svaka ih momčad treba. Pogotovo što smo u mini-krizi, priznao je Slaven Bilić nakon poraza West Bromwich Albiona od Stokea 1-0.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Engleska je druga liga iscrpljujuća, WBA je dugo na vrhu, ali padovi se događaju stalno i svima. Pa bi zimski prijelazni rok zapravo mogao biti i spas. Svježa krv, za izlazak iz krize.

SLAVEN BILIĆ: 'Oršić? Da, zainteresirani smo za njega, ali vidjet ćemo sve'

A kako piše Birmingham Mail, Bilić definitivno ide po Mislava Oršića! WBA je u kontaktu s njegovim menadžerima i žele transfer do kraja mjeseca.

Oršića (27) predstavljaju kao igrača u velikoj formi, koji je zabio 19 golova ove sezone, od čega četiri u Ligi prvaka.

Očekuje se ponuda u Maksimir ovih dana jer, navode, Oršić je prvi na listi Bilićevih želja. A barata se odštetom od osam milijuna funti.

Prijelazni rok u Engleskoj završava idući petak, 31. siječnja.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • nostradamus 22.01.2020.

    11 klub u europi ove sezone ne bi smio prodavati svoje igrace u drugu ligu. Treba drzati do reputacije. Uostalom, iznos je smjesan. Ne znam da li ste primjetili kako dinamo igra bolje no prije, a odstete su nize. olmo 20 miliona?! Orsic 10?! Rahmani 1,5?! Pinto djabe... a bolji smo no ikada...

  • krauss 22.01.2020.

    Kakav WBA kakav Bilic,nemoj tamo...

  • 22.01.2020.

    Nemoj ! Pogotovo ne kod nasih trenera kojima je rok trajanja kraci od salame.Jos druga liga

Komentiraj...
Vidi sve komentare