To je to što me zanima!

Bilić: Tottenham je veliki klub, savjetovao sam Luki da ostane

Iako je Luka prošlo ljeto bio na meti Chelseaja i Manchester Uniteda, a lov bi se mogao nastaviti i ovoga ljeta. No Slaven Bilić savjetovao je da ostane u Spursima
Vidi originalni članak

Pričao sam s Lukom i poštovat ću bilo koju njegovu odluku. No rekao sam mu i da je već sada u velikom klubu, rekao je Slaven Bilić za Sun.

Hrvatski izbornik itekako je cijenjen sugovornik na Otoku, što zbog igračkih dana u Premiershipu, što zbog izborničkih na klupi Hrvatske s kojom je dvaput pobijedio Englesku.

- Svi već znaju da su veliki klubovi zainteresirani za Modrića, no savjetovao sam mu da ne zaboravi koliko je Tottenham uistinu velik klub. Pa Glenn Hoddle i Chris Waddle su proveli godine u Spursima i ponosni su na svoju karijeru u ovom klubu. Odluči li ipak napustiti White Hart Lane, neka to bude iz pravih razloga - zaključio je Slaven.

Prema najavama iz Engleske za Luku bi se na ljeto mogla boriti tri najbogatija kluba Premiershipa, Manchester City, United i Chelsea, a hrvatski veznjak imat će slatke brige u odabiru novog doma.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • koprc 03.04.2012.

    ako misliš imati još jednu titulu osim s dinamom idi luka sine

  • ZvonimirPerković 02.04.2012.

    Luka je veliki igrač, možda čak i najveći u Hrvata ikad i bilo bi šteta da cijelu karijeru ostane u Tottenhamu tj. da nema priliku osvojiti neki veliki trofej koji zaslužuje.

  • Consigliere 02.04.2012.

    Luka&Rooney&Ferguson = DOMINACIJA

Komentiraj...
Vidi sve komentare